7.7.11

Βία στην βία;;;

Μεγάλο μέρος των «αγανακτισμένων» ανήκει σε εκείνους τους ανθρώπους, που ήταν τελείως αντίθετοι στο κίνημα του Δεκέμβρη το 2008! Το πρώτο μάλιστα που καταδίκαζαν ήταν, εκτός από τις καταστροφές των περιουσιών, τη βία! Η βία περιλαμβάνει όμως πολλές μορφές.

Και μία από τις μορφές βίας παρατηρείται τώρα από τους ίδιους! Αρκεί να το παραδεχθούν όμως κι εμείς ίσως τους δούμε με άλλο μάτι. Έτσι κι αλλιώς εμείς είμαστε …παιδιά του Δεκέμβρη!!!

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/7/11 23:11

    Αντιπασόκ είναι.
    Το Δεκέμβριο του 08 έπρεπε να προστατεύσουν το μικροαστικό τους μαγαζάκι με τη ΝΔ να αμύνεται.
    Τώρα βρίσκουν την ευκαιρία να 'αποτελειώσουν' (κούνια που τους κούναγε...) το ΠΑΣΟΚ. Το 2008 ωρύονταν για την αναποφασιστικότητα της ΕΛΑΣ που ... εξέθετε το κράτος. Σίγουροι ότι τη ΝΔ την ακολουθεί η πλειονότητα. Σήμερα λένε φασιστικό το κράτος επειδή, χωρίς στην πραγματικότητα να ανοίξει μύτη, η αστυνομία προστατεύει τη λειτουργία της Βουλής (...υπέρμετρη χρήση βίας το παραμυθάκι) και επειδή στις δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει, λένε, 20%.

    ΚΑνείς δεν θέτει όμως την ερώτηση:
    -αν δεν ψηφίσει συντηρητικά και σιγουρατζίδικα η Βουλή πιστεύετε ότι θα χρεοκοπήσουμε ή όχι;

    ή την ερώτηση
    -σας αρέσει η χρεοκοπία ή οι θυσίες για να την αποφύγουμε;

    Για να δούμε... δημοκράτες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πρωτοσχολιάσω... στο σχόλιο; Ώστε χωρίς να ανοίξει μύτη; Κι όλα αυτά που είδαμε με το άγριο ξύλο επί δικαίων και αδίκων, τα χιλιάδες χημικά, τα ανοιγμένα κεφάλια, η αλόγιστη αστυνομική βία... ήταν προφανώς από γυρίσματα κάποιας ταινίας. Τελικά έχουν δίκιο όσοι πιστεύουν ότι, η υπερβολική ενασχόληση μ' ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος τυφλώνει. Η Βουλή τελικά προστατεύτηκε, ώστε να επιτελεσθεί το θεάρεστο έργο της ψήφισης του μεσοπροθέσμου, βάσει του οποίου θα αποφύγουμε την χρεοκοπία των αγαπημένων μας τραπεζών εγχωρίων και κυρίως ξένων. Αυτό πια δεν είναι ο τέταρτος δρόμος προς τον σοσιαλισμό, λεωφόρος είναι. Κι όσο για το αποτελείωμα του πασοκ είναι γνωστό τοις πάσοι ότι ο νεκρός δεν πέρδεται. Ελπίζω να ήμουν αρκετά κόσμιος ώστε να μην αναγκαστείτε να λογοκρίν... συγνώμη να μετριάσετε εννοούσα το σχόλιό μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δενξεχνώ τη "ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ" Δημιούργημα του Αντώνη Σαμαρά. Οι Σπίθες του Δαπέργολα-Καραϊσκου του παπαδαριου και των λοιπών και μη εξαιρετέων προστατών της Ορθοδοξίας όσο και να προσπαθήσουν να επιστρέψουν τη Ροδόπη στο "ΒΡΩΜΙΚΟ '89. Έχουν γνώση οι φύλακες.
    Penche


    ύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/7/11 12:16

    Dimitris με τη χούφτα σου ασχολείσαι εσύ. Δεδομένων των μεγεθών που αναμετρήθηκαν στη Βουλή όταν ψηφιζόταν το μεσοπρόθεσμο και δεδομένου του διακυβέυματος, η επανάσταση με νεκρούς - σύμβολα που επιδιώκατε εσείς οι ενθουσιώδεις ήρωες απεφεύχθη. Αυτό αποκαλείται αποτελεσματικότητα και επαγγελματικός ηρωισμός. Σιγά τα αίματα με τα ανοιγμένα κεφάλια. Ψιλοπράγματα. Όσο κι αν τα διογκώνετε για να προκληθεί δυσαρέσκεια.

    Ελληνικό έδαφος, η πλατεία Συντάγματος, απελευθερώθηκε από τους σφετεριστές. Μπράβο στην ΕΛΑΣ. Όσο τα λυρικά για τους τραπεζίτες κτλ. να τα πεις στο μπαμπά σου που δε σε προετοίμασε για τη ζωή.

    Και εκείνο το 'δικαίων και αδίκων' επίσης άστοχο. Όλοι υποψιασμένοι ήταν και για φασαρία πήγαν εκείνη τη μέρα. Μην είσαι αφελής και εμείς δεν είμαστε χαζοί. Για αντικυβερνητικό τζερτζελέ πήγαν και με τζερτζελέ αντιμετωπίστηκαν. Αν ήταν μάλιστα άδικη η παρέμβαση της αστυνομίας τότε περιττεύει το 'διακίων και αδίκων'. Και 'άδικος' να είσαι, έχεις δικαιώματα. Αλλού είναι το ζήτημα. Ότι ήταν επιβεβλημένη η άμυνα της ΕΛΑΣ μπροστά στο κοινοβούλιο. Ακόμα κι αν κάποιοι το λένε κυνοβολευτικό ναό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αϊ σιχτίρ από κει Σπίθες και Αντιφωνητές με τα λατινογενή και τουρκογενή επίθετα που μας μιλούν για πατριωτισμό.και τις λοιπές χαζομάρες τους. Λες και ο πατριωτισμός μετριέται με τον πήχυ, μας βγήκαν εθνοσωτήριοι και εθνοκαθαριστές οι χαζομπεμπέδες, που εκστράτευσαν και στη Βοσνία για να συμβάλλουν στην εθνοκάθαρση, δηλαδή να καθαρίσουν τους Βόσνιους μουσουλμάνους. Τα αποτελέσματα τα ζήσαμε…….μαλ@κες……νεοναζιστό-φασίστες Αντιφωνητές και Σπίθες
    Ούστ να χαθείτε να χαθείτε, πάτε πρώτα να ζητήσετε αλλαγή του επιθέτων σας γιατί μας θυμίζουν γενίτσαρους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, και Σταυροφόρων του Μεσαίωνα που πρώτοι εισέβαλαν και καταστρέψανε τη «Βασιλεύουσα» Κωνσταντινούπολη που ακόμη η αποκοτιά σας την θρηνεί.
    Αντί να υπερηφανεύεστε ως εκπαιδευτικοί και να διδάσκετε στους μαθητές σας ότι ο Ελληνικός Πολιτισμός το 1000 μχ περίπου μεταλαμπαδεύτηκε από τους Έλληνες Λόγιους του Βυζαντίου στην μεσαιωνική Δύση και έτσι δημιουργήθηκε ο Νεογεννησιακός Πολιτισμός της Ρώμης της Φλωρεντίας της Βενετίας και εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη.
    Λοιπόν έχουμε και λέμε για την αλλαγή των επιθέτων που θυμίζουν Ελλάδα:

    Δαπέργολας>Da Pergola σε Αποσκιάδης

    Καραϊσκος σε Μαυρόϊσκιος ή Μαυροϊσκιάδης

    Καραδημούλης σε Μαυροδημούλης όπως Μαυρολέων. Εφοπλιστής είναι ο χορηγός των ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΏΝ, Μαυροδημούλη ή κ. Μαυρολέων.

    Καρατζαφέρης σε Καρατζώνης???????

    Σαμαράς σε Γαϊδαρομοδίστρα????????

    Τα παιδιά έχουν εθνικές ενοχές λόγω προέλευσης των επιθέτων τους προσπαθούν να «πιστοποιηθούν» καθαρόαιμοι Έλληνες, γι’ αυτό όποιον βρίσκουν μπροστά τους , για το παραμικρό τον χαρακτηρίζουν προδότη νενέκο αντιπατριώτη και βάλε……
    Ο Da Pergola ως δημοτικός σύμβουλος έβαλε θέμα αλλαγής της επωνυμίας εστιατορίου όπως ήθελε ο ιδιοκτήτης του από Sultan Τεπέ σε Σουλτάν Τεπέ για ποιο ελληνόφωνο????
    Όχι «αυγό κοκό»,σε δουλειά να βρισκόμαστε, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος κ. Κυπριανίδης δεχθήκανε την άστοχη παρέμβαση του Da Pergola?. Τέτοια χατίρια τους κάνουν και φουσκώνουν τα στήθη τους από υπηρηφάνεια σαν της Χριστουγεννιάτικης γαλοπούλας. Και μετά τρέχα και γύρευε κ. Πετρίδη και κ. Κυπριανίδη ποιος είναι ποιο «καθαρόαιμος Έλληνίσκος».
    Λοιπόν παλικάρια του Αντιφωνητή και της Σπίθας για να μιλάμε ισότιμα για εθνικά θέματα, επισκεφθείτε το δυνατόν συντομότερο το Δημαρχείο να υποβάλλετε την αίτησή αλλαγής του επιθέτου σας προς το Ελληνικότερο και μετά ως ισότιμοι Έλληνες πολίτες συζητάμε τα θέματα της επικαιρότητας.
    Σαν δεν ντρέπεστε είστε και εκπαιδευτικοί του 2011, και προετοιμάζετε τη νεολαία για το μέλλον της πατρίδας μας??????
    Penche

    ΥΓ. Αντιφωνητές και Σπίθες σας συμβουλεύω να ζητήσετε τη χάρη του
    Αγίου Παντελεήμονος της Βλάστης, θεραπεύει πάσαν νόσον και πάσαν μαλ@κία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε εκ της απαντήσεώς σου συμπεραίνω ότι, η ευφυΐα σου τουλάχιστον αρκεί στο να συλλαμβάνεις τα υπονοούμενα.
    Σωστή η επισήμανσή σου περί αναμετρήσεως μεγεθών. Τα μεγέθη των αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων και των συνοδοιπόρων τους Ντορούλας και Καρατζαφέρη είναι αδιαμφισβήτητα. Ογκόλιθοι του διεθνούς πολιτικού γίγνεσθαι. Άλλωστε όπως έχει καταστεί σαφές η ευθύνη της σημερινής κατάστασης δεν βαρύνει αυτούς αλλά τους εξωγήινους. Το δε διακύβευμα αλλάζει αναλόγως της θέσης και των αντιλήψεων του καθενός. Αν διακύβευμα είναι η εξαθλίωση της πλειονότητας των πολιτών και η παραχώρηση γης και ύδατος στους εγχώριους και κυρίως αλλοδαπούς «επενδυτές», τότε το μεσοπρόθεσμο καλώς ψηφίστηκε.
    Το ποιοι ήθελαν νεκρούς φάνηκε ξεκάθαρα από τη στιγμή που άοπλοι διαδηλωτές δέχτηκαν επίθεση από την πάνοπλη αστυνομία, αφού πρώτα στήθηκε το κατάλληλο σκηνικό με τους πάντα διαθέσιμους κουκουλοφόρους σε αγαστή συνεργασία με τα ανθρωποειδή της χρυσής αυγής . Ηρωισμός αντίστοιχος, αν όχι μεγαλύτερος, του έπους του 40. Ο δε επαγγελματισμός ανυπέρβλητος, ξυλοκοπήθηκαν και ψεκάστηκαν όλοι όσοι έπρεπε (ενεργοί πολίτες που διαδήλωναν ειρηνικά, γιατροί που φρόντιζαν τραυματίες, ρεπόρτερς) ενώ οι περίφημοι κουκουλοφόροι έδρασαν σχεδόν ανενόχλητοι.
    Το να θεωρείς τα ανοιγμένα κεφάλια ειρηνικών διαδηλωτών ψιλοπράγματα είναι δικαίωμά σου. Άλλωστε μπορεί να ικανοποίησε αν σε κοπανάνε με γκλομπ . Κάθε σεξουαλική προτίμηση που δεν βλάπτει άλλον σεβαστή. Θα είναι κρίμα αν δεν είσαι αστυνομικός. Άτομα με τέτοιες «δημοκρατικές» αντιλήψεις πρέπει να στελεχώνουν την αστυνομία.
    Τέλος, επειδή ο λυρισμός μου και η ανεπαρκής προετοιμασία μου για τη ζωή από τον πατέρα μου δεν μου επιτρέπουν να κατανοήσω κάποια πράγματα, σε παρακαλώ ως πραγματιστή και άρτια προετοιμασμένο εκ του πατρός σου να μου λύσεις τρεις απορίες :
    1.Πώς γίνεται μια χώρα που δανείζεται με εξοντωτικούς όρους 110 δις από το μηχανισμό στήριξης, να διοχετεύει την ίδια στιγμή 108 δις μέσω ομολόγων (νέου χρέους δηλαδή) στις ελληνικές τράπεζες προς στήριξή τους;
    2.Φταίνε οι φορολογούμενοι για την έλλειψη ρευστότητας των τραπεζών ή οι ριψοκίνδυνες επενδύσεις τους (Leeman Brothers, Madoff κ.ά) και η αλόγιστη πολιτική παροχής πιστώσεων την τελευταία δεκαετία; Κι αν δεν φταίνε οι φορολογούμενοι, γιατί πρέπει να φορτωθούν το χρέος του ερωτήματος 1;
    3.Πώς γίνεται μια χώρα που - γνωστό τοις πάσοι – είναι ο αδύναμος κρίκος της ευρωζώνης από γεννήσεως ευρώ, να δανειοδοτείται απρόσκοπτα και ξαφνικά οι «αγορές» να ανακαλύπτουν ότι είναι χρεωκοπημένη; Μήπως οι δανειστές «εξαπατήθηκαν» από τους φωστήρες που διετέλεσαν την τελευταία δεκαετία υπουργοί οικονομίας και πανθομολογουμένως δεν μπορούν να κοροϊδέψουν ούτε τρίχρονο παιδί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/7/11 11:46

    Dimitris, έδαφος συζήτησης δεν υπάρχει. Θα ήταν μια συζήτηση (καλοπροαίρετη) ανάμεσα σε έναν 12χρονο/η και πάνω για το πώς γίνονται τα παιδιά με έναν 8χρονο/η που πιστεύει σε πελαργούς ή το πολύ σε μελυσσούλες με τη γύρη και το λουλουδάκι. Πολύ ηθική βάζεις. Καλή για οικοδόμηση χαρακτήρων και αυτοματισμούς ζωής, παντελώς ακατάλληλη για σοβαρά θέματα θεμελίωσης συστημάτων και δη παγκοσμίων.

    Χούφτες και τέτοια ανέφερες εσύ. Εγώ αμυνόμενος απλά λέω:

    1 Έχουμε δυτική κοινοβουλευτική δημοκρατία. Όσο αυτό δεν αμφισβητείται σκάστε και κολυμπάτε (σκάμε και κολυμπάμε αν προτιμάς)
    2 Εντάξει ανικανοι και μιζαδόροι κυβερνάνε αλλά εσείς με τη στάση σας επιλέξατε ΝΔ --> Σαμαράς πατριδοκάπηλος --> φασιστομιχελάκης --> κρυπτοντορικοί --> προδότες που εξασθένησαν την πατρίδα (ενώ οι ΠΑΣΟΚοι κάτι αφήνουν πάντα γαμώτη, έτσι για να έχουμε να δουλέψουμε
    3 ένα χρόνο μέτά το μνημόνιο δεν έχω ακούσει μία (1) εναλλακτική που να στέκει. Και πίστεψέ με διαβάζω τα πάντα και σε βάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας «Αντιφωνητής» ιδιοκτησίας του
    «Σωματείου Αντιφωνητής» με Διευθυντή και υπεύθυνο τον κ. Κ. Καραϊσκο ρητά αναφέρεται ο χορηγός του εντύπου: ΝΑΥΤΟΣΩΛ ΑΕ-Ναυπηγικά & Βιομηχανικά Έργα.
    Τι σχέση έχει η τοπική εφημερίδα «Αντιφωνητής» με την εταιρία ΝΑΥΤΟΣΩΛ ΑΕ, η οποία ασχολείται με Ναυπηγικά και Βιομηχανικά Έργα ίσως για όλους που είναι έξω από πολιτικά παιχνίδια είναι κάτι το ανεξήγητο!!!!!!!
    Είναι πρωτάκουστο στον Επαρχιακό Τύπο να υπάρχουν χορηγοί. Το ερώτημα είναι τι σκοπούς εξυπηρετεί μια τέτοια χορηγία και μάλιστα όταν εκδότης είναι ένα σωματείο και υπεύθυνοι σύνταξης δημόσιοι υπάλληλοι που μέσα από τα σχόλια «ακούμε μόνο βρυχηθμούς».
    Μετά οι δαπάνες «ΤΗΣ ΣΠΙΘΑΣ ΘΡΑΚΗΣ» και των ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΩΝ είναι δυσανάλογες με τα ατομικά έσοδα των μελών αυτών των δύο οργανώσεων. Οι επαίσχυντες προβοκατόρικες τελευταίες αφίσες κοστίζουν, τα ταξίδια τους ανά την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη απαιτούν χρήμα με ουρά, οι συνεστιάσεις σε διάφορες αίθουσες ξενοδοχείων δεν είναι χορηγίες πληρώνονται προκαταβολικά. Είναι να απορεί κανείς με τόσα και τόσα έξοδα πως τα βγάζουν πέρα οικονομικά και μάλιστα σε μια εποχή δύσκολη όπως υποστηρίζουν ο
    ΣΠΙΘΟ-ΚΩΛΟΦΩΤΙΕΣ και οι ΒΡΥΧΩΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΕΣ.
    Και είναι μια χούφτα αντικοινωνικός αντιδημοκρατικός όχλος τούτης της πόλης και όμως τελευταία κατόρθωσαν να βρίσκονται στην επικαιρότητα με τις ετερόφωτες οχλαγωγίες τους.
    Penche

    Δες:http://www.antifonitis.gr/index3.htm
    για περισσότερες πληροφορίες και για την επαλήθευση του χορηγού .
    ΝΑΥΤΟΣΩΛ ΑΕ-Ναυπηγικά & Βιομηχανικά Έργα

    Παρακάτω η ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας Αντιφωνητής της Θράκης

    Αντιφωνητής
    ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ
    Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ
    Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ:
    ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    THE MUSLIM ROMA IN GREEK THRACE
    ΤΗΕ ZIONIST POWER CONFIGURATION IN AMERICA AND ISRAEL'S WAR WITH IRAN
    *********
    Χορηγός: ΝΑΥΤΟΣΩΛ ΑΕ
    Ναυπηγικά & Βιομηχανικά Έργα
    ΑΡΙΣΤΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/7/11 22:18

    Κύριε Da Prergola και κ. Μαυρόϊσκε εάν δεν θα είχε εκταμιευθεί η 5η δόση του δανείου, έτσι απλά η χώρα θα ανακοίνωνε πλέον επισήμως την πτώχευση της. Η πτώση της κυβέρνησης πριν την αναγγελία ή μετά, είναι καθαρά πολιτικό θέμα. Το σίγουρο είναι ότι τον επόμενο μήνα δεν θα μπορούσαν να πληρωθούν μισθοί σας και οι συντάξεις κ Μαυρόϊσκε και Da Pergola. Άνθρωποι απεγνωσμένοι θα έτρεχαν στις τράπεζες να πάρουν τα χρήματα τους για να καλύψουν τις ανάγκες τους και αυτά θα ήταν δεσμευμένα. Το επίσημο κράτος δεν θα μπορούσε να εισπράξειει φόρους από κλειστές επιχειρήσεις που κανένας δεν θα αγόραζε τα προϊόντα τους . Η ανεργία θα είναι καθολική και η λαϊκή οργή ποτάμι ανεξέλεγκτο. Δηλαδή ένα μπάχαλο θα επικρατούσε στη χώρα, και ο τζερτζελές σας κ. Μαυρόϊσκε κα κ. Da Pergola θα πήγαινε στράφι.
    Αλλά αυτά τα δύο τζερτζελέδικα παλληκάρια τι ανάγκη έχουνε, είναι με τους χορηγούς τους είναι με τα μοναστήρια τους από το Βατοπέδι, τον Άγιο Νικόλαο του Λάγους μέχρι της Γυναικείας Κοινοβιακής Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου της Πανδρόσου!!!!!
    Τα βλαστάρια τους οι γονείς και συγγενείς τους θα είχαν και κοντά τους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε έδαφος συζήτησης δεν υπάρχει όταν δεν θέλεις να συζητήσεις, αλλά απλά θέλεις οπωσδήποτε να περάσεις την άποψή σου ως τη μοναδική αλήθεια.
    Τα ερωτήματα που έθεσα δεν ανάγονται στην ηθική αλλά στο πολύ πιο απτό συμφέρον του καθενός μας. Ο λογαριασμός που καλούμαστε να πληρώσουμε μέσω μνημονίων μεσοπρόθεσμων κι άλλων εύηχων εκτρωμάτων δεν αφορά λεφτά που έφαγε η πλειονότητα των ελλήνων, αλλά λεφτά που νεμήθηκαν συγκεκριμένα πολιτικά και οικονομικά τζάκια καθώς και μεγάλες τράπεζες και hedge funds του εξωτερικού. Αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα μ’ αυτό σε καλώ να καλύψεις τις δαπάνες διαβίωσης της οικογένειάς μου ως ένα ακόμα βήμα θεμελίωσης ενός παγκόσμιου συστήματος.
    Να σκάσω και να κολυμπήσω αλλά παρακαλώ χωρίς βαρίδια που με πάνε στον πάτο, ειδάλλως συγγνώμη αλλά τέτοιου είδους «δημοκρατίες» βλάπτουν σοβαρά την υγεία (σωματική και ψυχική).
    Επειδή προφανώς δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις προσεκτικά το σχόλιό μου έβγαλες το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι επέλεξα ΝΔ. Σε ενημερώνω λοιπόν – αν και δεν το οφείλω – ότι θεωρώ τον Σαμαρά εξίσου επικίνδυνο με τον Παπανδρέου δεδομένου ότι και οι δύο εκφράζουν κατ’ ουσία ίδιες πολιτικές με ελάχιστα διαφορετική φρασεολογία.
    Εναλλακτικές προτάσεις που στέκουν υπήρξαν – λίγες μεν, ρεαλιστικές δε – αλλά πρέπει να τις διαβάσεις όντως σε βάθος και να μην τις απορρίπτεις επειδή δεν ταιριάζουν με τις παγιωμένες απόψεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/7/11 22:27

    Ρομαντικέ Dimitris, επιβεβαιώνεις αυτό που είπα. Έχουμε δυτική δημοκρατία. Ή Σαμαρά ή Παπανδρέου. Επέλεξες αντιΠαπανδρέου στάση; Επέλεξες Σαμαρά λοιπόν. Απλά πράγματα. Για την οικογένειά σου δεν ξέρω και ούτε επιθυμώ να σχολιάσω χωρίς στοιχεία. Πάντως το 'πεινάω, κράτος και λοιποί συμπολίτες κάντε κάτι' όταν εσύ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι αυτό το ΚΑΤΙ, λέγεται ζητιανιά. Αν ήξερες τι θες, αλλάζει το πράμα. Πάντως τα 'νεμημένα' που δεν έφαγες εσύ (που τά έφαγες αλλά άσε άλλη ώρα να στο αποδείξω) αλλά οι οικογένειες, ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προφανώς ανώνυμε για σένα πέραν των πασοκ - νδ δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης άλλων πολιτικών απόψεων και προτάσεων παρά μόνο ως αμφισβήτηση του Παπανδρέου και ενίσχυση του Σαμαρά. Έχω μείνει ενεός από το βάθος της αντιλήψεως σου περί δημοκρατίας (έστω και δυτικού τύπου). Κάτι τέτοιες μανιχαϊστικές αντιλήψεις μού θυμίζουν πολιτική ανάλυση δεκαετίας 80.
    Θέλω να σου επισημάνω να διαβάζεις καλύτερα ότι γράφω αλλιώς καταλήγεις να γράφεις τουλάχιστον ανακρίβειες. Πουθενά δεν ανέφερα ότι πεινάω ή ότι ζητάω τη βοήθεια των συμπολιτών μου. Απλά, από τη στιγμή που δεν έχεις πρόβλημα να επιβαρυνθείς απάτες και κακοδιαχείριση άλλων, θεωρώντας το κάτι απολύτως θεμιτό, γιατί όχι να επιβαρυνθείς και τα δικά μου έξοδα. Το θέμα είναι ότι εμένα που σου ζητάω κάτι τέτοιο μπορεί να με περάσεις - ορθά - για ανισόρροπο αλλά την κυβέρνηση που σου ζητάει κάτι αντίστοιχο τη δικαιολογείς απόλυτα.
    Τελικά ο Πάγκαλος δημιούργησε σχολή. Θα χαρώ πολύ να μου αποδείξεις πως τα έφαγα και οδήγησα τη χώρα στη χρεωκοπία.
    Και τέλος αν δεν σωζόμαστε με τα λάφυρα (ύψους αρκετών εκατοντάδων δις) που αποκόμισαν οι προαναφερθείσες οικογένειες, θα σωθούμε εξαθλιώνοντας μια ολόκληρη χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/7/11 16:54

    Οι Αντιφωνητές και οι Σπίθες εκτός από τα γραφεία της εφημερίδας που βρίσκονται στην οδό Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή 15 στη Κομοτηνή, νοικιάζουν και γραφεία σε περίοπτη θέση επί της Λεωφόρου Ορφέως για τη στέγαση του
    «Σωματείου Αντιφωνητής»!!!!!! Πολύ χρήμα ρέει στα ταμεία τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.