8.7.11

Δευτέρα και Πέμπτη μπορούν να βλέπουν οι πολίτες τον Δήμαρχο Κομοτηνής

Από το Δήμο Κομοτηνής, ανακοινώνεται ότι ο δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης, θα δέχεται το κοινό στο γραφείο του, μόνο κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, όλες τις ώρες του ωραρίου.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/7/11 12:16

    Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε;Δηλαδή αν προκύψει ένα πρόβλημα μου την Παρασκευή και μπορεί να το λύσει μόνο ο Πετρίδης,θα περιμένω 4 ημέρες για να τον δω μέχρι την Τρίτη;Τι είναι αυτά ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε νομίζω φίλε/η να έχεις δίκιο. Και οι αιρετοί πρέπει κάποτε να δουλέψουν και να λύσουν τα προβλήματα του Δήμου. Δεν υπάρχει πρόβλημα πολίτη, που μπορεί να μην λύσει και κάποιος αντιδήμαρχος ή υπηρεσιακός παράγοντας. Εκτός αν είναι προσωπικού μεταξύ εσού και του δημάρχου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/7/11 10:39

    Ο Πετρίδης όλο και περισσότερο αποστασιοποιήται από τον κόσμο. Κλείνεται στον εαυτό του. Υπάρχουν όμως 2-3 Σύμβουλοί του που τα πάνε πολύ καλά. Θα ήταν εξίσου καλοί δήμαρχοι ή και καλύτεροι. Ο καιρός θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.