26.7.11

Η νέα παρουσία του Γιώργου Πεταλωτή στο διαδίκτυο

Νέα παρουσία στο διαδίκτυο, έχει από σήμερα ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής.

Η καινούργια προσωπικά του ιστοσελίδα (δείτε την εδώ), έχει σαν σκοπό να παρέχει πλήρη ενημέρωση στους πολίτες για τη καθημερινή δράση και τις ενέργειές του, σε ένα εύχρηστο και λιτό ηλεκτρονικό περιβάλλον. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ιστοσελίδα περιλαμβάνει blog στο οποίο θα ανεβαίνουν, καθημερινά, ενδιαφέροντα άρθρα από το σύνολο του τύπου, ενώ παρέχεται η δυνατότητα στους πολίτες να αναρτήσουν την άποψή τους πάνω σε αυτά.
Η κατασκευή της ιστοσελίδας βασίστηκε στην δωρεάν πλατφόρμα της Joomla και αναπτύχθηκε από συνεργάτες του Γιώργου Πεταλωτή και έρχεται να συμπληρώσει την παρουσία του στο Facebook, αλλά και το νέο του κανάλι στο youtube.
Εμείς θα τον θέλαμε και στο Twitter!

4 σχόλια:

  1. Web Solution26/7/11 19:36

    Γιατί ο Γιώργος Πεταλωτής διάλεξε εταιρία που δραστηριοποιείται στην Αθήνα για να του φτιάξει τα διαδικτυακά?

    Οι εταιρίες της εκλογικής του Περιφέρειας, της Ροδόπης, δεν του κάνουν?

    Piazza αν θυμάμαι καλά, εσείς καυτηριάζατε στο παρελθόν τον τότε Δήμαρχο Δημήτρη Κοτσάκη, γιατί προτιμούσε τους επαγγελματίες...εκτός Κομοτηνής.

    Τώρα γιατί δεν σχολιάζετε τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/11 23:21

    Η διαφορά προφανώς είναι ότι ο Κοτσάκης δεν τα πλήρωνε από την τσέπη του, εμείς τα χρυσοπληρώναμε...Και να μην θυμηθούμε τα πολυτελέστατα φυλλάδια...άλλων...αγνώστου προελεύσεως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/11 23:58

    Καλά, άστους τώρα τους Πεταλωτήδες και τους Κοτσάκηδες; Για τον διορισμό σου θα μας πεις τίποτε, μωρή κουφάλα; Αρχιδημοκράτη τιμητή; Τελειώνουν όμως οι μέρες σας, θλιβερά κοπρόσκυλα! Τελειώνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/7/11 03:25

    Ωραίο nickname το Web Solution...Λες και είναι μια γκρινιάρα εταιρία της Κομοτηνής που δεν πήρε τη δουλίτσα...Μόνο που δεν είναι...
    Ρε παιδιά, μακάρι το πρόβλημα όλο της Κομοτηνής να ήταν το αν ο κάθε Πεταλωτής έδωσε μια σελίδα αξίας 500 ευρώ το πολύ σε Αθηναίους ή σε Κρητικούς ή οτιδήποτε....Έλεος, δεν έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε??? Ας ξεφύγουμε από τον μικροεπαρχιωτισμό μας επιτέλους μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.