13.7.11

Οι Σπίθες και το Βατοπέδι!

ΟΙ «ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ» ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ – ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ και οι λοιποί αργόσχολοι αλαλάζοντες, κραυγαλέα κατηγορούν στα φασιστοειδή κείμενά τους τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ότι: «Ανενδοίαστα ξεπουλάει στους ξένους τραπεζίτες και χρηματιστές τον πλούτο του τόπου μας. Αυτού που διέλυσε, εκχυδάισε και εξευτέλισε στην πατρίδα μας κάθε έννοια ηθικής, αξιοπρέπειας και προοπτικής».

Για το ξεπούλημα των 25.000 στρεμμάτων της παραλίμνιας γόνιμης γης της Βιστωνίδας από τη κυβέρνηση Καραμανλή – Σαμαρά και των λοιπών παιδιών της αγιαστούρας στον Ηγούμενο Εφραίμ, με το περιθωριακό έντυπό τους «Ο ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» ήταν αρωγοί της μεγαλύτερης «Θρησκευόμενης» πολιτικής λαμογιάς της νεότερης ιστορίας της Πατρίδας μας.
Λες και ο πλούτος της Θράκης είναι διαπραγματεύσιμος, γιατί στα χέρια των καλογέρων βρέθηκαν κάποια Οθωμανικά χρυσόβουλα που την γνησιότητά τους η μη την γνωρίζει μόνο ο τρις διάβολος της Ορθοδοξίας των οικονομικών συμφερόντων. Σύμφωνα δε με έγκριτους ιστορικούς η έκδοση χρυσοβούλων για την παραχώρηση γης και προνομίων από την Υψηλή Πύλη προς την εκκλησία γινόταν κατόπιν ανταλλαγμάτων, τα οποία ανταλλάγματα ήταν σε βάρος του υποδουλωμένου Ελληνικού Λαού. Δεν ήταν και τόσο Άγια τα Οθωμανικά χρυσόβουλα. Ήταν και είναι μια καλογερική λαμογιά και εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας οι λαμογιές τους.
Από το 2003 οι Αντιφωνητές, σήμερα μεταλλαγμένοι σε Σπίθες υποστήριζαν μέσα από τις σελίδες του περιθωριακού τους εντύπου, την μεγαλύτερη ληστεία γης που παραχωρήθηκε στους πρόσφυγες, με την καθοδήγηση του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Δαμασκηνού του Ηγούμενου Εφραίμ, και την σιωπηλή συναίνεση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
Οι ξεδιάντροποι Αντιφωνητές και Σπίθες ομιλούν χωρίς αισχύνη περί ξεπουλήματος και των λοιπών τινών από ανάγκη για να σωθεί η πατρίδα, ενώ είναι οι πρώτοι διδάξαντες της λαμογιάτικης μεταβίβασης γης και μάλιστα στο τζάμπα, ιδιοκτησίας προσφύγων αγροτών της Ροδόπης.

Γράφει η D-Frida

Η περιθωριακή εφημερίδα τους «ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ» 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 Φ. 266, αναφέρει περί Βατοπεδίου:
«Γιά τήν ὑπόθεση τοῦ Βατοπεδίου πού ξεκίνησε ἀπό τή Θράκη μέ τήν διεκδίκηση τῆς κυριότητας τῆς Βιστωνίδας καί τῶν γύρω της ἐκτάσεων δέν γράψαμε πολλά γιά τρεῖς λόγους. Πρῶτον γιατί τή γνώμη μας τήν εἴχαμε ἐκφράσει ἤδη ἀπό τότε (2003) πού πρωτοδικάστηκε στήν Κομοτηνή (ἐκθέτοντας τίς ἀμφιβολίες μας γιά τό δίκιο τῆς Μονῆς). Δεύτερον γιατί τό θέμα ἔλαβε τέτοιες διαστάσεις, εἰπώθηκαν καί γράφτηκαν τόσα καί τόσα πού μία ἀκόμη φωνή δέν θά πρόσθετε τίποτε. Καί τρίτον δέν μᾶς ἦταν εὔκολο νά γράψουμε κατά ἑνός μοναστηριοῦ πού - τοὐλάχιστον στή Ροδόπη - μόνο θετικά δείγματα γραφῆς εἶχε δώσει (π.χ. μέ τίς ἀθρόες ἀποφυλακίσεις κρατουμένων). Τώρα πού κατακάθησε ὁ κουρνιαχτός νομίζουμε ὅτι καθένας ἔχει βγάλει τά συμπεράσματά του. Πέρα ὅμως ἀπό τίς εὐθῦνες τῶν μοναχῶν, ἐκεῖνο πού μᾶς σόκαρε ἦταν τό μένος κάποιων δῆθεν ὑπέρμαχων τῆς νομιμότητας καί τοῦ δημοσίου συμφέροντος, στήν Ἀθήνα μά καί στήν Περιφέρεια. Ἔτσι, στήν Ξάνθη ὁ «Μαχητής» τοῦ Πάνου Παπαδόπουλου βγῆκε μέ πρωτοσέλιδο «Νά μπεῖ φυλακή ὁ μαφιόζος Ἐφραίμ» (!) καί εἰσέπραξε δύο ἀγωγές (συνολικά 300.000 εὐρώ) ἀπό τόν βατοπεδινό ἡγούμενο καί τόν μοναχό Ἀρσένιο. Ἀδίκως; Ὅσο κι ἄν ἔχει κανείς συνηθίσει τό ἦθος καί τό ὕφος τῆς συγκεκριμένης ἐφημερίδας (δύο φῦλλα της νά δεῖς, φτάνει...), εἶναι πασίδηλο ὅτι κάθε ὅριο ἔχει διαρρηχθεῖ - καί δέν εἶναι ἡ μόνη ἀγωγή πού ἐκκρεμεῖ σέ βάρος της γιά Μάρτιο - Ἀπρίλιο.
Πρίν σπεύσουν ὅλοι νά μιλήσουν γιά «ἐξόντωση τοῦ Τύπου» κλπ ἄς ἀναλογιστοῦν τί συρφετός λυμαίνεται πανελλαδικῶς κάποια ΜΜΕ καί μέ ποιόν τρόπο αὐτά»

ΥΓ: Αυτοί είναι οι τζάμπα πατριώτες, προστάτες της Ορθοδοξίας, και των ιερών οικονομικών συμφερόντων.

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/7/11 12:50

    Μπααααα!!! Κάνουν καλέ τέτοιες υστερόβουλες σκέψεις οι 'άγιοι' Δαπέργολας, Καραΐσκοι, Καλοδημίδης; Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-ΕΤΑΙ!!!!

    Συμμετέχουν στον όχλο λιθοβολισμού της ΚΥβέρνησης με οικονομικά και κοινωνικά επιχειρήματα που απορρίπτουν οι Παπούλιας, Προβόπουλος, Δεσποτόπουλος (γηραιότερος ακαδημαϊκός), Γιάννης Μαρίνος (πρύτανης της σοβαρής πατριωτικής δημοσιογραφίας, ο οποίος πρώτος στηλίτευσε τη νοοτροπία σπατάλης και λαϊκισμού του πρώιμου ΠΑΣΟΚ και ήταν ευρωβουλευτής του ... Ρωσόφιλου Καραμανλή); Άντε καλέ!!! Εδώ ο Θεοδωράκης (ο... αναμάρτητος που βάλλει πρώτος τον λίθον) κατηγορεί για κατοχή, φασισμό και προδοσία όσους έχουν άλλη άποψη από αυτόν. Τώρα τον ογκόλιθο θα προτιμήσουμε ή τα άλλα τα λιμά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/7/11 18:22

    Πες τα χρυσοστομε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/7/11 10:34

    τί έγινε παλληκαράκια από την Πιάτσα;
    Καταρρέει το καθεστώς σας (που είχατε συνηθίσει παρασιτικά να επιβιώνετε) και όλα αυτά είναι τα "κύκνεια άσματά" σας;;
    Πλάκα έχετε. Φωνάζουν οι κλέφτες να φοβηθούν οι νοικοκύρηδες. Συνεχίστε, ρε παιδιά, για να γελάμε και λίγο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/7/11 13:39

    Ο Γιοσάκης δεν πιάνει χαρτοσιά μπρός στους Καραϊσκο & Δαπέργολα. Όπου άγιος παράς πρώτοι σέρνουν την αγιαστούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/7/11 17:05

    Άδικο είναι σύμφωνα με τους ντενεκέδες του αντιφωνητή και της σπιθας να δουλεύουν στις επιχειρήσεις ελλήνων τούρκοι εργάτες. Δουλεύουν όμως στις επιχειρήσεις πετρελαιοειδών του Καραϊσκου τούρκοι εργάτες, και εμείς οι ελληναράδες είμαστε άνεργοι; Δηλαδή τι θέλει να κάνουμε καμιά κατάληψη, όπως κάνει ο ίδιος και η τρελλοπαρέα του;
    Πέστε είναι σωστό άλλα να λέει και άλλα να κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/7/11 20:35

    Οι γκαζοντενεκέδες (Σπίθες και λοιποί χαζοχαρούμενοι) προσπαθούν να μιμηθούν την επαναστατικότητα του Χριστού, δεν τα καταφέρνουν γιατί περί άλλων τυρβάζουν τα φασιστοειδή λαμόγια.
    Ενώ περιφέρονται με την ψευδεπίγραφη αγιοσύνη τους, πράττουν ακριβώς τα αντίθετα από τις διδαχές του Κυρίου. «Το βοηθάτε αλλήλους γι’ αυτούς είναι όποιον βρίσκετε μπροστά σας βαράτε τον ανελέητα».
    «Ο έχων δυο χιτώνας, δότω τον ένα, γι’ αυτούς είναι αρπάξτε, ληστέψτε πχ Βατοπέδι».
    Πρώτος ο Μέγας Αλέξανδρος με την Παγκοσμιοποίηση εξάπλωσε τον Ελληνικό Πολιτισμό στα πέρατα της γης από την Ανατολή έως τη Δύση, και Δεύτερος ο Χριστός «ακολουθώντας τα βήματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου εξάπλωσε τον Χριστιανισμό σε Ανατολή και Δύση, με «εργαλείο» το μεγαλείο της Ελληνικής γλώσσας.
    Και οι Δύο μεγάλοι Άνδρες αγαπήθηκαν από τους λαούς μισήθηκαν από τα ιερατεία, διακρίθηκαν ως τα ανθρώπινα όντα που πίστεψαν στην ισότητα των Λαών και των Εθνών αδιακρίτως χρώματος, γλώσσας Θρησκείας. Με την αγάπη τους στον άνθρωπο στις τέχνες και στα γράμματα μεγαλούργησαν, και έως και σήμερα η πλειοψηφία των λαών ακολουθεί τα βήματα τους.
    Γι’ αυτό να κάνουν μια μικρή προσπάθεια να βγούνε από το λαγούμι της οπισθοδρόμησης να δούνε το πραγματικό φώς της ζωής χωρίς μισαλλοδοξίες, και τότε θα καταλάβουν πόσο ωραία είναι η πρόσκαιρη ζωή.
    Όσο για τη φοβία που κατατρέχει τους γκαζοντενεκέδες ότι η Ελλάδα καταστρέφεται, να ακούσουν τους στίχους του Ρίτσου επενδυμένους με μουσική του Μίκη, που περιγράφουν τη δύναμη και τη θέληση του Ελληνικού Λαού:
    «Την ρωμιοσύνη μη την κλαις
    να τη πετιέται να τη πετιέται να τη πετιέται.
    Να τη πετιέται από 'ξαρχής κι αντρειεύει και θεριεύει
    και καμακώνει το θεριό με το καμάκι του ήλιου».
    Το πνεύμα του Μίκη καμία σχέση δεν έχει με το πνεύμα των γκαζοτενεκέδων. Κρίμα στον Μίκη που εμπιστεύθηκε τον μέλλον της πατρίδας σε αυτούς τους ανυπόληπτους τύπους της Ελληνικής κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/7/11 01:43

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ????ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ????ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΟΤΙ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ Κ ΑΙΣΧΡΟ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ!ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ........ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/7/11 23:34

    όλοι οι παραπάνω μιλάτε για φασισμό αλλά έτσι όπως μιλάτε κι έτσι όπως γράφετε είστε χειρότεροι. Τουλάχιστον αυτοί προσπαθούν για κάτι κι όχι σας κι εσάς που σκέφτεστε μόνο την πάρτυ σας, το τομάρι σας, το κόμμα σας, ενώ την Ελλάδα την έχετε χεσμένη. Καρφί δεν σας καίγετε αν ξεπουληθεί ολόκληρη αρκεί η "δημοκρατία" σας να μην πειραχτεί και να μην αμφισβητηθεί η "προοδευτικότητά" σας. Υποκριτές. Χίλιες φορές με "φασίστες" τύπου Σπίθας και Αντιφωνητή πάρα προσκυνημένος και γλείφτεις σε ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔ-Συν-Λαοτζίδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τιμωρός με τη ρομφαία18/7/11 00:10

    Βλέπω όλη η piazza κολυμπάει στα σκατά... Βρωμιάρηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/7/11 20:31

    Το φύλλο με αριθμό 266 του Αντιφωνητή το διάβασα στη piazzadel popolo και πληροφορήθηκα οι μπαγλαμάδες πως βοήθησαν με την εφημερίδα τους να ξεπουληθούν τα 25.000 στρέμματα της Βιστωνίδας στον καλόγερο Εφραίμ.
    Ανυπομονώ να διαβάσω το φύλλο του Αντίχριστου με αριθμό φύλλου 666, για να πληροφορηθώ τι άλλο κακό θα κάνουν στη πατρίδα οι μπαγλαμάδες Αντιφωνητές και Σπίθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/7/11 21:50

    Ποιο μέλος από τις δύο οικογένειες των Καραϊσκων ή των Δαπέργολων ήταν ως αρχιβοηθός του παπα-τοπογράφου στην χωροθέτηση και αποτύπωση της παραλίμνιας περιοχής της Βιστωνίδας που παραχωρήθηκε ασυζητητί στον ηγούμενο Εφραίμ;
    Χονδρό χρήμα έπεσε για την βρώμικη δουλειά. Ο τότε νομάρχης τα γνωρίζει όλα και τους χαϊδεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Ο Χάρος βγήκε παγανιά"18/7/11 22:24

    Τιμωρέ με τη ρομφαία 18/7/11 00:10
    Εγώ γνωρίζω ότι ο «τιμωρός ψυχοπομός με τη ρομφαία είναι ο αρχάγγελος Μιχαήλ. Από τις αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων,πολλές γιαγιάδες προσπαθούσαν να μας τρομάξουν με τον Άγγελο με το σπαθί.Στην εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ που βρίσκεται στο σκευοφυλάκιο της Μονής Προυσού διάβασα την επιγραφή στο ειλητάριο: «Εγώ Χάρων ίσταμαι της πύλης, σχήμα ρομφαίας και θερίζω άπαντας, πτωχούς τε και πλουσίους. Φρίξον ψυχή μου την ώρα του θανάτου».
    Αν εκτός των «άλλων τίτλων σου» είσαι και ο Χάρων της πόλης σε έγινε βίωμα από τις θυμιατούρες και το πιστεύεις. Έ τότε εκτός των άλλων ζείς και κινείσαι το έτος 2011 μ.Χ. στο Μαύρο Ίσκιο του μεσαίωνά σου.
    Δεν αντέχεται η θρησκευόμενη δικτατορία των αγέλαστων του Αντιφωνητή και της Σπίθας.
    «Ο Χάρος βγήκε παγανιά»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/7/11 00:08

    Άσε, καλέ συ Αμπατζιάνη! Όταν έτρεχες στον Καραΐσκο για να πάρεις πρώτος τον Αντιφωνητή (πριν βγει στα περίπτερα) και τον είχες για...Ευαγγέλιο, τότε δεν επρόκειτο περί...όχλου, ε; Και τώρα έγινες συνοδοιπόρος και του Προβόπουλου; Μα πόση κατάντια μπορείτε ακόμη να κουβαλήσετε, ρε καθεστωτικοί λακέδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος27/7/11 00:17

    Ε, και βέβαια δεν αντέχεται η δικτατορία των Αντιφωνητών! Ενώ τώρα που διορίστηκε και η...σκυλίτσα, θα γίνει πλέον ο άτεγκτος φρουρός της ηθικής και της τιμιότητας στη Θράκη! Αλλά βέβαια! Τα σκουλήκια που ζουν εκ γενετής μες στα σκατά, τη λαμογιά και τη μπόχα του πασοκο-καθεστώτος, πώς θα μπορούσαν ποτέ να σκεφτούν ότι μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι...ασκάτωτοι; Τελειώνουν όμως τα ψωμιά σας! Φασισταριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.