7.7.11

Σύσκεψη για την πορεία υλοποίησης και τον σχεδιασμό δράσεων του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011 στις 10 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή) θα πραγματοποιηθεί, υπό την προεδρεία του Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, ενημερωτική - τεχνική συνάντηση με θέματα:
● Πορεία υλοποίησης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μακεδονία – Θράκη» 2007 – 2013, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Προγραμματισμός νέων προσκλήσεων
● Διαχειριστικό πλαίσιο υλοποίησης έργων και δράσεων του Προγράμματος – Ενέργειες επιτάχυνσης.
Στη συνάντηση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι Δήμοι και οι ΔΕΥΑ της Περιφέρειας, το ΤΕΙ Καβάλας, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, οι διοικητές των νοσοκομείων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η Δ’ Υγειονομική Περιφέρεια, όπως επίσης οι αρχαιολογικές υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.