31.7.11

Κλείνει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο για τις βουλευτικές εκλογές! Καπαρώθηκαν 5 από τις 6 θέσεις

Μπορεί εκλογές να μην έχουμε μέσα στο καλοκαίρι, αλλά πολιτικά, ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος θα είναι καυτοί μήνες! Πόσο μάλιστα στις τοπικές κοινωνίες, που θα πρέπει να κλείσουν και τα ψηφοδέλτια με τους υποψήφιους βουλευτές. Στον Έβρο πάντως … φαίνεται πως τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, καθώς 5 από τις 6 θέσεις έχουν κλείσει!

Οι τρεις εν ενεργεία βουλευτές (Ντόλιος – Ρενταρή – Τσιαούση) θα δοκιμάσουν τις τύχες του ξανά, ενώ ένας ακόμα γνώριμος από τις τελευταίες εκλογές, ο Παναγιώτης Ζαπάρτας, είναι ο τέταρτος της λίστας!
Από εκεί και πέρα θέση υποψηφίου κέρδισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και πρώην Δήμαρχος Φερών Γιώργος Ούστογλου, ο οποίος θα έχει σειρά επαφών με στελέχη της Ιπποκράτους την επόμενη εβδομάδα, για να τελειώσει και επίσημα το θέμα.
Στις εκθέσεις και τις εισηγήσεις για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του Έβρου, υπάρχουν ακόμα τα ονόματα του Νίκου Γρηγοριάδη (επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Αλεξανδρούπολης), του Ζήση Μαραγκοζούδη (πρώην υποψήφιου βουλευτή), του Παναγιώτη Σιανκούρη (πρώην Δημάρχου Νέας Βύσσας) και του Σταύρου Βαβία (Περιφερειακού Συμβούλου).
Οι πληροφορίες που έχουμε είναι από υψηλόβαθμα στελέχη στην Ιπποκράτους, τα οποία μας ενημέρωσαν ότι γνώστες των ονομάτων είναι τόσο οι βουλευτές, όσο και ο γραμματέας της ΝΕ Έβρου Θανάσης Ράσιος.

2 σχόλια:

  1. ΡΑΣΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ31/7/11 23:34

    ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ , ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!! ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΜΕΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ΧΡΗΣΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ... ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΦΕΝΕΤΑΙ, Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ !!! ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

    ΡΑΣΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
    ΓΡΑΜΜ Ν Ε ΠΑΣΟΚ ΕΒΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/8/11 09:37

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΠΑΤΕ ΠΛΑΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΥ,,,,,ΣΕ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΣΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΙΡΕΙΑΡΧΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. Κ,ΡΑΣΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΣΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΛΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.