29.7.11

Αναστολή πλειστηριασμών για κατοικίες μέχρι το τέλος του 2011

«Η παράταση που δόθηκε είναι μια πολύ σωστή κυβερνητική απόφαση. Υλοποιεί την υποχρέωση της Πολιτείας να μεριμνά για την προστασία των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων», δήλωσε σχετικά με την κίνηση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης που απαγορεύει τους πλειστηριασμούς για την κύρια ή τη μοναδική κατοικία μέχρι το τέλος του χρόνου, η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Δράμας, Χαρά Κεφαλίδου.

Μετά από ερώτηση που κατατέθηκε με δική της πρωτοβουλία και ομάδας βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οι πλειστηριασμοί για χρηματικές απαιτήσεις μέχρι το ποσό των 200.000 ευρώ αναστέλλονται από 1η Ιουλίου έως 31 Δεκεμβρίου 2011 ενώ απαγορεύονται για το ίδιο διάστημα οι πλειστηριασμοί της κύριας ή μοναδικής κατοικίας, συμπεριλαμβανομένων και των εμπόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.