27.7.11

Θεματικό πάρκο στην Ξάνθη προϋπολογισμού 1 εκατομμυρίου ευρώ

Μελέτες για τη δημιουργία θεματικού πάρκου στο χώρο του Λιμνίου και την ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου του κολυμβητηρίου εκπόνησαν οι υπηρεσίες του δήμου Ξάνθης, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ο κ. Στυλιανίδης δήλωσε ότι η μελέτη για το Λιμνίο, προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ, προβλέπει τη δημιουργία τεσσάρων θεματικών πάρκων, αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και ποδηλατόδρομου, που θα συνδεθεί με τον υπάρχοντα, που περνάει μπροστά από το γήπεδο της πόλης. Ταυτόχρονα υπάρχει δεύτερη μελέτη, ύψους 400 χιλ. ευρώ για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του Κολυμβητηρίου.
Τα θέματα έθεσε προς συζήτηση η αντιπολίτευση στο δήμο, καταγγέλλοντας ότι η περιοχή εμφανίζει εικόνα εγκατάλειψης. Πάντως για την εγκατάλειψη της περιοχής, ο δήμαρχος Ξάνθης επικαλέστηκε την έλλειψη υπαλλήλων και πόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.