28.6.11

Δακρυγόνα και καταλήψεις δημόσιων κτιρίων στις πορείες στην Κομοτηνή

Εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές, απλοί πολίτες συμμετείχαν στην πορεία που διοργανώθηκε στην Κομοτηνή, για την 48ωρη γενική απεργία που κήρυξη η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ!

Οι συμμετέχοντες στην πορεία ξεκίνησαν από το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής και κατευθύνθηκαν στο κτίριο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, όπου σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια, με δυνάμεις της αστυνομίας να κάνουν χρήση δακρυγόνων. Αμέσως μετά η πορεία κατευθύνθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο, όπου πραγματοποιήθηκε κατάληψη του κτιρίου για μία ώρα περίπου.
Δείτε φωτογραφίες από την πορεία, εδώ…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/7/11 06:24

    Μέρες του βρώμικου ’89 αναβιώνουν στη Ροδόπη με τον Δαπέργολα και την ακροδεξιά αγέλη του, πολύ μου θυμίζει τον Κολάτο το 1990 που ήταν υποψήφιος βουλευτής στη θράκη με το ετερόφωτο κόμμα του χρηματοδοτούμενο από τη ΝΔ του Μητσοτάκη.
    Τότε έλαβε ο Κολάτος περίπου 1130 ψηφοδέλτια, και το αποτέλεσμα ήταν οδυνηρό για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Δεν σχηματίσθηκε κυβέρνηση παρά την δεδηλωμένη του Ροντοπλού. Για 250 περίπου ψήφους δεν εκλέχθηκε ο Δημήτρης Τσετινές, δεν είχε αυτοδυναμία το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, για μία έδρα με το παιχνίδι που παίχτηκε από τις συμμαχικές πολιτικές δυνάμεις από την άκρα δεξιά έως την αριστερά το κόμμα των Κυνηγών το κόμμα του Λεβέντη και του κάθε πονεμένου που στόχο είχαν τον Ανδρέα Παπανδρέου.
    Η χώρα μπήκε σε περιπέτειες τις οποίες πληρώνουμε σήμερα, ποιος εχέφρων Έλληνας δεν θυμάται την αλλοπρόσαλλη Οικονομική πολιτική Μητσοτάκη.

    Σύμμαχοι του Κολάτου να μην το ξεχνάμε ήταν και επιφανή στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μετά το 1993 έλαβαν θέσεις πολιτικές!!!!!! Υπάρχουν και δηλώσεις και φωτογραφίες. Έτσι είναι η πολιτική ζωή στη Ροδόπη. Σήκωναν τα λάβαρα στις πατριωτικές συνάξεις που οργάνωνε ο Μητροπολίτης με τους Ψαλτάδες του στη Μητρόπολη. Και ο Δαπέργολας είναι δεξιός ψάλτης, η ιστορία επαναλαμβάνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.