3.6.11

Έκλεισε η υποψηφιότητα της Βασιλικής Τζότζολα για την Β’ Αθηνών

Η βορειοεβρίτισσα Βασιλική Τζότζολα θα είναι το νέο μεγάλο «αστέρι» του Σαμαρά στην Β’ Αθηνών και αναμένεται να εκλεγεί με άνεση. Βεβαίως, θα έχει μια πολύ ισχυρή αντίπαλο όπως η δημοσιογράφος Αννα Καραμανλή την οποία «έκοβαν» συστηματικά οι υπόλοιποι βουλευτές ως το 2009 αλλά τώρα και υποψήφια θα είναι και, κατά πάσα πιθανότητα , θα εκλεγεί κι αυτή.
Με τον τρόπο αυτό η ηγετική ομάδα που βρίσκεται δίπλα στον πρόεδρο της ΝΔ, θέλει να ενισχύσει το σαμαρικό στοιχείο στην Β’ Αθήνας, στην οποία κυριαρχούν σημαίνοντα στελέχη του φιλελεύθερου μπλοκ όπως οι Σπηλιωτόπουλος, Χατζηδάκης και Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως η υπερπροβολή της Βασιλικής Τζότζολα έχει ενοχλήσει επίσης και τις γυναίκες που πολιτεύονται στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Αθήνας, όπως την Κατερίνα Παπακώστα και την Φάνη Πάλλη - Πετραλιά.

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ, αλλά πάντα την δουλειά την κάνεις μισή. Η ενότητα "Οι πατριώτες της ΝΔ" τι την ήθελες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.