5.6.11

Ελένη Τσιαούση βουλευτής Έβρου ΠΑΣΟΚ! Πιο όμορφη από ποτέ

Αναμφισβήτητα της πάει το καλοκαίρι! Αδυνατισμένη, ολίγον μαυρισμένη, πιο σίγουρη στα λόγια της! Ο λόγος για την βουλευτή Έβρου του ΠΑΣΟΚ Ελένη Τσιαούση, η οποία καθημερινά κερδίζει στον Έβρο τις εντυπώσεις!
Σήμα κατατεθέν τα κόκκινα γυαλιά της, τα οποία συνδυάζονται συχνά με την κόκκινα σόλα από τα ορίτζιναλ Manolo blahnik παπούτσια της (προσοχή κυκλοφορούν και μαϊμούδες).
Το ερώτημα βέβαια είναι τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές που δεν αργούν να έρθουν! Θα στηριχθεί και πάλι στο Νίκο Ζαμπουνίδη ή θα διαχωρίσει την θέση της και θα δείξει πιο ανεξάρτητη; Προτιμούμε το δεύτερο … για να υπάρχουν και κάποιες ελπίδες.

4 σχόλια:

  1. Τα παπούτσια τα οποία φοράει η βουλευτής, όπως μας ειδοποίησαν, είναι τα Cristian Louboutin. Όπως πάντα η Piazza ... ντεμοντέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάνος Αλεξανδρούπολη5/6/11 22:10

    Απίθανοι σχολιασμοί.να είσαι καλά πιάτσα.σε πάμε.χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/6/11 23:41

    Χωρίς να θέλω να φανώ άσχετος και αγενης ξερει κανεις να μου πει πόσο κάνουν;έτσι για να μου φύγει η απορία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/6/11 07:47

    Νομίζω οτι τα χρήματα με τα οποία την πληρώνει ο Ελληνικός λαός είναι αρκετά για να αγοράσει τα πανάκριβα αυτά παπούτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.