4.6.11

Ποιος μαλάκας πυροβολεί τον ταχυδρόμο;;;

Γνωστό και σοφό Αγγλικό ρητό προς όλους τους αδαείς και αφελείς τους εφιστά την προσοχή: «Don’t shoot the messenger».
Γιατί παρά το ότι οι απανταχού ηλίθιοι νομίζουν, ΔΕΝ φταίει ο ταχυδρόμος που κουβαλά το κακό μαντάτο, το εξώδικο, το κατασχετήριο, τα νέα της δολοφονίας κλπ, αλλά φταίει κάποιος αυτουργός, όπως η τράπεζα, ο δολοφόνος κλπ.
Εχθές, κάποιοι ανεγκέφαλοι, προπηλάκισαν τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή. Ο άνθρωπος πήγε να μιλήσει και οι «αγανακτισμένοι πιτσιρίκοι» από κάτω του ρίχνανε lasers στα μάτια, σαν εκείνους τους μπόμπιρες που είχαν συλληφθεί στο Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κάποτε γιατί τύφλωναν πιλότους.
Από τη ΜΑΛΑΚΙΑ που τους τυφλώνει, μερικοί που ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ, καραγκιοζίζουν από το… απόγευμα (6μμ) έως το βράδυ. Αν θέλουν να κάνουν το κίνημα των «αγανακτισμένων» απωθητικό στους αποδέλοιπους, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!
Αν θέλουν δε να το κάνουν μισητό, τότε ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ. Θα τους θυμηθούμε σε λίγο που θα ‘χουμε εμφύλιο. Γιατί… τι ανεγκέφαλος, τι ακέφαλος! Για κάθε πρακτική χρήση, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ!!!
Είχε δίκιο, λοιπόν, ο Γιώργος ο Πεταλωτής εχθές και μίλησε για «τραμπούκους, δήθεν προοδευτικούς, που κανιβάλισαν την εκδήλωση». Και για το ότι «εξελίσσεται πλέον ένα άλλο παιχνίδι» και ότι «κάποιοι χαίρονται στην αναμπουμπούλα». Το ότι είχε δίκιο, το απέδειξαν οι ίδιοι στους οποίους αναφερόταν, την επόμενη στιγμή.
Όπως θα τους έλεγε κι ο Γιώργος αν ήταν αμερικανάκι σαν κι εμένα: «Τhanks for making my point» ήτοι «Σας ευχαριστώ που επιβεβαιώνετε αυτά που λέω».
Εχθές, κάποιοι «πυροβολήσανε» τον «ταχυδρόμο».
«Πυροβολήσανε» το «δικαστικό κλητήρα» που τους έφερε το εξώδικο της Τράπεζας, γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ!
«Πυροβολήσανε» τον «αστυνόμο» που τους έφερνε τα νέα της δολοφονίας ενός δικού τους, γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΟΝΙΑ!
«Πυροβολήσανε» τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΙΟ!
Σαν να πάω εγώ να πω σε κάποιον «Ο Τοτός είπε να πας να πηδηχτείς» κι αυτός να πυροβολήσει εμένα αντί για τον Τοτό.
Μα… μιλάμε για… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΤΟ!!!
Αν το κίνημα των «αγανακτισμένων» θέλει να αγανακτήσει εμάς, ας προσπαθήσει λίγο ακόμη.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!!!

Uli Chris

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/6/11 13:25

    Aυτοί δεν είναι αγανακτισμένοι είναι καννίβαλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/6/11 22:17

    Δηλαδή ο κ.Πεταλωτής είναι ένας απλός ταχυδρόμος; Τόσο υποτιμάτε τη θέση του στην κυβέρνηση;
    Δεν είναι συμμέτοχος ή σύμφωνος σε ότι αποφασίζεται;

    Μήπως η σπουδή σας να τον υπερασπιστείτε σας "τυφλώνει" και δεν μπορείτε να υποψιαστείτε τί είναι αυτό που "τύφλωσε" τους "αγανακτισμένους πιτσιρίκους";

    Γράφει ο Όργουελ "Δώδεκα φωνές στρίγκλιζαν με οργή, κι ήταν όλες τόσο όμοιες! Τώρα πιά δεν υπήρχε ζήτημα για το τί είχε συμβεί στις μούρες των γουρουνιών. Τα ζωντανά απέξω έσερναν το βλέμμα από γουρούνι σε άνθρωπο κι από άνθρωπο σε γουρούνι και πάλι στα γουρούνια και πάλι στους ανθρώπους: ήταν όμως αδύνατο πια να ξεχωρίσουν ποός ήταν ποιός." (Η φάρμα των ζώων).

    Έξω από την Κομοτηνή που είναι παιδί της και ίσως γνωρίζει το ήθος του ως άνθρωπο, οι άλλοι τον βλέπουν ως έναν ίδιο με τους υπόλοιπους που αξίζουν την οργή τους. Και δεν είναι αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.