6.6.11

Τίτλοι τέλους για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη! Υπέγραψε την αργία του ο Θύμιος Σώκος

Η αναμενόμενη απόφαση που θέτει εκτός Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, υπογράφηκε τελικά από το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Θύμιο Σώκο.
Η απόφαση του Εφετείου έλεγε ως γνωστό ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έπρεπε να τεθεί σε αργία αφού καταδικάστηκε για τη γνωστή υπόθεση με το πρατήριο καυσίμων σε φυλάκιση ενός χρόνου με τριετή αναστολή.
Μέχρι στιγμής, ο έκπτωτος πλέον περιφερειάρχης, δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για το θέμα, ωστόσο αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντηση του, τη στιγμή που η απόφαση έχει σταλεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην Περιφέρεια.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/6/11 14:27

    Κανένας αγανακτισμένος να προπηλακίσει τον Ψωμιάδη; Και όχι μόνο για το πρόστιμο... Ελάτε που δεν καταλάβατε τίποτα από τη βασιλεία του!!!!!

    Κανέναν αβγό αγανακτισμένοι στον ΠΑπαγεωργόπουλο; Ο ευγενής και λεβέντης Πεταλωτής σας ερέθισε, ότι ανέχεστε Αυτιά και ΠΑπαδάκη να λαϊκίζουν επί μία 10ετία με τις φίρμες που τους μισθώνουν τη συμμετοχή δεν φαίνεται να έχετε πρόβλημα.

    Α ξέχασα, αγανακτισμένοι είστε δεν είστε ενημερωμένοι ούτε ήρωες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/6/11 14:31

    TON ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΤΩΡΑ.
    ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΨΕΙ Ο ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Liberté, Egalité, Fraternité

    Ελλάς Λαθρεπιβατών Ελλήνων- Ευρωπαίων καταντήσαμε μετά το παραλήρημα της πτώχευσης που δεν ήλθε όπως προσδοκούσαν πολλοί. Δεν ήλθε διότι οι χώρες της ΕΕ και οι λαοί της άνοιξαν τα ταμεία τους και τροφοδοτούν την παραλυμένη χώρα μας και τον λαό της.
    Αν υποθέσουμε ότι το τελευταίο Σχέδιο Μέρκελ (κατά το Μάρσαλ) για την ανόρθωση της οικονομίας μας δεν εγκρινόταν, τι εικόνες θα βλέπαμε και θα ζούσαμε στην ύπαιθρο και στις ελληνικές πόλεις αναρωτηθήκαμε ποτέ;.
    Θα βλέπαμε εικόνες που έζησαν οι Έλληνες με την αναγκαστική μετανάστευση της πλέον αποδοτικής ηλικίας στις χώρες της Ευρώπης και ως τα πέρατα της γης κατά τις 10ετίες του’50 του ΄60 ακόμη και του ΄70.
    Οι στίχοι του τραγουδιού Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν/λίγο έξω απ' το σταθμό/θα θυμάμαι που μου είπες:/Γεια σου μάγκα σ' αγαπώ! Θα ήταν τόσο επίκαιροι όσο ποτέ.
    Αν παρ’ ελπίδα οι ευρωπαίοι Περιφερειάρχες , Δήμαρχοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί ξεσηκωνόταν και αντιδρούσαν ρατσιστικά για να σταματήσει ο δανεισμός προς τη χώρα μας, τι «μπινελίκια» θα εκστόμιζαν οι Ελληναράδες; Το ελληνικό λεξιλόγιο είναι τόσο πλούσιο στα «μπινελίκια» που ούτε μπορούμε να φαντασθούμε.
    Τώρα που καταλάγιασε ο κονιορτός της πτώχευσης βγήκε η τσογλανοπαρέα και «ασκεί» κριτική.

    ************
    Γιατί αναφέρω τα παραπάνω;
    Τα παραλληλίζω με την απαράδεκτη στάση έναντι των οικονομικών μεταναστών του Περιφερειάρχη προσωπικά, των Δημάρχων, και της εκκλησίας. Οικονομικοί μετανάστες δεν έγιναν γιατί θέλανε. Τους το επέβαλαν οι Μεγάλες Δυνάμεις με τους πολέμους που διεξάγουν στις χώρες προέλευσής τους. Να μην ξεχνάμε ότι στις κατοχικές δυνάμεις ανήκει και Ελλάδα.
    Δεν διάβασα, δεν άκουσα να καταδικάζουν οι πολιτικοί της Θράκης τους άδικους πολέμους και εισβολές στης χώρες της Βόρειας Αφρικής και της Ασίας.
    Δεν καταλαβαίνουν οι πολιτικοί της Θράκης ότι με αυτές τις τακτικές τους καλλιεργούν τον ρατσισμό και τον Εθνικισμό, που όσες φορές αναπτύχθηκαν καταστράφηκε μέρος του πλανήτη γη. Δεν καταλαβαίνουν ότι προσβάλουν τη χώρα μας στους Ευρωπαίους εταίρους μας και ίσως αυτές οι τακτικές τους γίνουν μπούμεραγκ.

    *************
    Δεν βλέπω, δεν ακούω συγκεκριμένες προτάσεις για να λυθεί το πρόβλημα, εκτός από άναρθρες κραυγές. Ξέχασαν οι Ελληναράδες που υπερηφανευόταν για τη φυλή Καλάς που ζεί στο Αφγανιστάν και ισχυριζόταν ότι είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ή να ξεχάσω τους αδελφούς τους Κούρδους. Μέχρι εκστρατεία απελευθέρωσης του Οτσαλάν έκαναν Εβρίτες καπεταναίοι. Με αποτέλεσμα δύο υπουργοί (Παπαδόπουλος, Πάγκαλος) να «εκδιωχθούν» από την κυβέρνηση Σιμίτη.
    Και η χώρα εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στη διεθνή κοινότητα.
    Ξέχασαν τον Ισοκράτη που είπε : «Είναι Έλληνες όσοι είναι μετέχοντες της ελληνικής παιδείας». Με τα κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας εκτός απο την υγειονομική περίθαλψη που θα τους δίδεται που είναι αναγκαία και για την δική μας υγεία, θα μετέχουν της Ελληνικής Παιδείας. Και όλα θα πάνε μια χαρά.
    Εκτός και αν οι πολιτικοί της Θράκης είναι τόσο μαζοχιστές, που ικανοποιούνται να βλέπουν τους οικονομικούς μετανάστες στριμωγμένους στα κέντρα υποδοχής των Αστυνομικών Τμημάτων, (το προσωπικό της αστυνομίας συμπεριφέρεται ανθρώπινα, παρά τις αγελαίες κραυγές των πολιτικών) και να περιφέρονται στη ύπαιθρο της Θράκης ρακένδυτοι
    D-Frida

    ΥΓ. Δεν αναφέρομαι στους νεολαίους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, ο δίκαιος και προοδευτικός αγώνας θα αποδώσει τους καρπούς τους «Liberté, Egalité, Fraternité»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/6/11 07:34

    Συνάντηση Παπουτσή- Vaz

    Mε τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών Υποθέσεων της Βρετανικής Βουλής των Κοινοτήτων, Keith Vaz και εκπροσώπους της θα συναντηθεί σήμερα στις 19:00 το απόγευμα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.
    Πρόκειται να συζητήσουν κοινού ενδιαφέροντος θέματα όσον αφορά το φαινόμενο παράνομης μετανάστευσης ειδικότερα στην περιοχή του Έβρου και τη συνεργασία με το Ηνωμένο Βασίλειο στο πλαίσιο του Frontex. Θα συζητήσουν επίσης το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τη διαχείριση των Μεταναστευτικών Ροών και την αναμόρφωση του Εθνικού Συστήματος Ασύλου, καθώς και τις εξελίξεις στον τομέα Ασύλου και την τροποποίηση του Κανονισμού του Δουβλίνου ΙΙ.
    Στο πλαίσιο της συνεργασίας η Επιτροπή πρόκειται να επισκεφθεί την Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011, τον Έβρο.


    Συνάντηση Παπουτσή με βουλευτές Έβρου

    Τους βουλευτές από τον Νομό Έβρου θα συναντήσει σήμερα, Τρίτη 7 Ιουνίου, ο Χρήστος Παπουτσής.
    Συγκεκριμένα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιο Ντόλιο, τους βουλευτές Έβρου κ.κ. Όλγα Ρενταρή-Τέντε (ΠΑ.ΣΟ.Κ.), Ελένη Τσιαούση (ΠΑ.ΣΟ.Κ.), Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο (Ν.Δ.), τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. Αριστείδη Γιαννακίδη, τους δημάρχους Διδυμοτείχου κ. Παρασκευά Πατσουρίδη, Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, Ορεστιάδος κ. Δημήτριο Μούζα και Ορφέα κ. Ευάγγελο Πουλιλιό.
    Στη συνάντηση θα παρευρεθεί και ο μητροπολίτης Ορεστιάδος & Σουφλίου, κ. Δαμασκηνός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/6/11 16:39

    Στην Αγγλία λειτουργούν όπως και σε όλες τις χώρες της Ευρώπης Κέντρα υποδοχής παράνομων μεταναστών από το 2001. Στη πόλη Clapham, Bedfordshire το κέντρο Yarl βρίσκεται στις παρυφές της πόλης. Οι κάτοικοι και η ΤΑ δεν αισθάνθηκαν το φόβο γιατί ο εγκέφαλός τους λειτούργησε και «πείσθηκε» ότι δεν κινδυνεύουν.
    Για περισσότερες πληροφορίες http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/managingborders/immigrationremovalcentres/yarlswood και Clapham, Bedfordshire στη μηχανή αναζήτησης.


    ΞΥΛΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ YARL ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
    ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

    Wood Yarl είναι ένα κέντρο απομάκρυνσης μεταναστών που λειτουργούν υπό την Κέντρο Κράτησης Κανονισμού 2001. Βρίσκεται στις παρυφές του Clapham, Bedfordshire και εγκαινιάστηκε το Νοέμβριο του 2001. Τον Φεβρουάριο του 2002, το ήμισυ από το κτίριο είχε καταστραφεί από πυρκαγιά. Η ακέραια μισό ήταν επαναλειτούργησε τον Σεπτέμβριο του 2003.

    Η σύμβαση για τη λειτουργία Wood Yarl του απονεμήθηκε το Δεκέμβριο του 2006 για την Serco Ltd, η οποία ανέλαβε τη διαχείριση, τη λειτουργία και τη συντήρηση, τον Απρίλιο του 2007. Ξύλο Yarl έχει καταστεί το κύριο κέντρο απομάκρυνσης για τις γυναίκες.
    Στοιχεία επικοινωνίας

    Ξύλο κέντρο Yarl της απομάκρυνσης μεταναστών Ξύλο Κέντρου Yarl της απομάκρυνσης μεταναστών,
    Twinwoods Πάρκο Επιχειρήσεων, Thurleigh Road,
    Clapham,
    Bedfordshire
    MK41 6HL

    Παρακαλούμε σημειώστε - εάν χρησιμοποιείτε ένα σύστημα δορυφορικής πλοήγησης δεν χρησιμοποιεί τον ταχυδρομικό κώδικα παραπάνω για να βρείτε το Wood Yarl, αντί να χρησιμοποιούν MK44 1RF για Έρνεστ χωριό Milton - βλέπε κατευθύνσεις με το αυτοκίνητο κάτω.
    Τηλ.: 01234 821000 (κύριος πίνακας διανομής)
    Φαξ: 01234 821096 (κέντρο), 01 234 271 349 (UK Border Agency)

    Το κέντρο διοικείται από Serco Εσωτερικών Υποθέσεων. Ο διευθυντής σύμβαση Τζέιμς Wilkinson. PA του είναι Brett Σάρα.
    Η Βρετανική Υπηρεσία Συνόρων διευθυντής στο Κέντρο είναι Leanne McNamara.
    Υποδοχή φορές
    Κρατούμενος υποδοχή λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.
    Bed χώρους

    Υπάρχουν 405 χώροι κρεβάτι, διαιρούμενο σε 284 ούτε μία γυναίκα χώρους κρεβάτι και 121 χώρους οικογενειακό κρεβάτι φιλοξενήσουν ζευγάρια και τα εξαρτώμενα ενήλικα. Όλα τα δωμάτια είναι δίκλινα και τα διασυνδεδεμένα σε ζεύγη, έτσι ώστε οι οικογένειες μπορούν να βρίσκονται μαζί.

    Εγκαταστάσεις
    Υπάρχει ένα on-site συνδεδεμένο με το κέντρο υγείας με ένα μικρό σε χώρους εξωτερικών ιατρείων. Η ιατρική ομάδα που έχει πρόσβαση από κατοίκους περιλαμβάνει:

    Παθολόγοι
    γενική νοσοκόμες
    ψυχικής υγείας νοσηλευτές
    επισκέπτες υγείας
    μαίες
    οδοντιάτρους
    σύμβουλοι, συναφείς επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης και τους συμβούλους που παρακολουθούν το κέντρο όπου υπάρχει διαπιστωμένη ανάγκη.

    Το κέντρο διαθέτει μια καλά ενημερωμένη βιβλιοθήκη. Δραστηριότητες για κρατουμένων ενηλίκων περιλαμβάνει ομαδικά αθλήματα όπως το μπάντμιντον και βόλεϊ στο γυμναστήριο, οι καρδιαγγειακές ρουτίνες φυσικής κατάστασης σε ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο, και την άσκηση για τη μουσική. Εποπτευόμενοι τέχνες και τεχνικές συνεδρίες γίνονται κάθε πρωί τις καθημερινές και το απόγευμα. Η ευκαιρία για την ανάπτυξη δεξιοτήτων ΤΠΕ σε ειδικές αίθουσες υπολογιστών είναι επίσης διαθέσιμη.

    Ξύλινο Yarl εγκαταστάσεις της στην τάξη Άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν κομμωτήρια, πολιτιστικές κουζίνα και κινηματογράφους. Ευκαιρίες για αμειβόμενη εργασία είναι διαθέσιμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.