28.6.11

Σε θέλω στο κρεβάτι μου! Θα σου βάψω τα μαλλιά ξανθά … Κριστίν Λαγκάρντ!!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΝΤ εξέλεξε, όπως αναμενόταν, την Γαλλίδα υπουργό Οικονομικών Κριστίν Λαγκάρντ στην ηγεσία του Ταμείου σε αντικατάσταση του Ντομινίκ Στρος-Καν. Η θητεία της Λαγκάρντ, της πρώτης γυναίκας που αναλαμβάνει αυτό το αξίωμα, αρχίζει στις 5 Ιουλίου και διαρκεί πέντε χρόνια. Κι εκεί που θες να μην σε πούνε μισογύνη, ανεβάζεις πίεση με τις δηλώσεις της Γαλλίδας!!!

Η Κριστίν Λαγκάρντ δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί κατά τρόπο ώστε ο οργανισμός να υπηρετεί τις χώρες-μέλη του «με την ίδια αποφασιστικότητα όπως και στο παρελθόν! Το ΔΝΤ ήταν στην υπηρεσία των 187 χωρών μελών κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, γεγονός που το οδήγησε να εξελιχθεί βαθιά», αναφέρει σε ανακοίνωσή της, ενώ προσθέτει ότι «βασική μου προτεραιότητα θα είναι να συνεχίσει το ΔΝΤ στον ίδιο δρόμο, με την ίδια αποφασιστικότητα».
Ετοιμαστείτε για πολύ sex Ελληνίδες και Έλληνες! Πριν μας πηδήξουν αυτοί … ας τους πηδήξουμε εμείς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.