3.6.11

Το σύνθημα που έκλεψε την παράσταση στην διαμαρτυρία του Διδυμοτείχου

«Ζαμπουνίδη απολογίσου», γράφει το πλακάτ από την διαμαρτυρία των κατοίκων του Βορείου Έβρου, στην δημιουργία Κέντρων Φύλαξης Παράνομων Μεταναστών στην περιοχή τους. Με αυτόν τον τρόπο κάποιοι, δείχνουν το ποιος φταίει για την επιλογή της κυβέρνησης να δημιουργήσει κι άλλα κέντρα. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι ο πρώην Νομάρχης Νίκος Ζαμπουνίδης είναι διορισμένος Ειδικός Σύμβουλος στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης σε θέματα παράνομης μετανάστευσης!
[pic via thrakinea.gr]

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/6/11 12:27

    Σήμερα Σάββατο 4/6/2011
    Αγόρασα 2 κολιούς Τουρκίας, 4 λεμόνια Τουρκίας, 4 κρεμμύδια Τουρκίας, για το γεύμα της τριμελούς οικογένειας μου, ευχαριστώ κ. Ερντογάν.
    Η ΕΕ για άλλη μία φορά άνοιξε τα ταμείο τηςς και μας μπούκωσε με ευρώπουλα.
    Αν συνεχίσουμε να μην παράγουμε τουλάχιστο τα αναγκαία τρόφιμα οι προσπάθειες του Πρωθυπουργού και της ΕΕ θα πάνε στράφι, γιατί τα δανεικά θα επιστρέψουν από εκεί που εισήχθηκαν και σε δύο χρονάκια η πατρίδα μας και οι πολίτες της θα βρίσκονται σε χειρότερη οικονομική θέση από ότι είναι σήμερα.
    Πρωτού αναγκασθεί ο Παπανδρέου να πάρει το αξιάλι για να μας κεντρίσει το Ελληνικό φιλότιμο, που δεν μεταφράζεται στην Ελληνική όπως του είπε και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα
    .
    Αξιάλι: Λέξη ομηρική. Μακρύ ξύλο με μύτη στην άκρη. Με αυτή κέντριζαν τα βόδια οι γελαδάρηδες. Με την αξιάλι μετρούσαν και τις ώρες. Γνωστή η φράση για όσους αργούν να ξυπνήσουν "ο ήλιος ανέβηκε δυο αξιάλες ψηλά και σύ ακόμα κοιμάσαι;".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/6/11 13:17

    Η κατάντια της δημόσιας διοίκησης. «Αφέντες» κολλημένοι στην εξουσία της πένας.

    Υπάλληλος του Δήμου Αλεξανδρούπολης γρονθοκόπησε δημότη μέσα στο Δημαρχείο
    Του σφράγισαν το κατάστημα με το "έτσι θέλω" τον έδειραν κι από πάνω

    Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης. Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος των καταστηματαρχών καφέ - εστίασης Γιώργος Αλαβάντας, απευθυνόμενος σε δημοτικό υπάλληλο για θέμα που αφορά στην επιχείρησή του, δέχθηκε επίθεση.

    Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα ο υπάλληλος τον χτύπησε όταν ζήτησε διευκρινίσεις για το θέμα της αδειοδότησης του καταστήματος του. Με αίματα στο πρόσωπο ο κύριος Αλαβάντας, μίλησε για αυτό το πραγματικό πρωτοφανές περιστατικό στην κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης...»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.