10.6.11

Οι μαγκιές του «Καραμανλής ή τανκς» και του υπουργού στην κυβέρνηση Μητσοτάκη…

Η ιστορία θα δείξει ποιος είχε δίκιο στην «ιστορία» με τον Γιάννη Μπουτάρη και τον Μίκη Θεοδωράκη! Αλλά και η λογική των Θεσσαλονικέων, που ελπίζουμε να έχουν!
Γνωρίζετε όσοι μας παρακολουθείτε την αδυναμία που έχουμε στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο οποίος προσπάθησε να μεταθέσει μια άκρως λαϊκίστικη εκδήλωση (αυτή της Σπίθας), ένα δίωρο μετά, για να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την αγορά και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της πόλης.
Δυστυχώς δεν τα κατάφερε, καθώς ο λαϊκισμός νίκησε την λογική!!! Ζούμε άλλωστε στην εποχή που οι κόλακες των μαζών κυριαρχούν απέναντι στο νόμο…
Και ας μην ξεχνάμε για ποιον άνθρωπο μιλάμε! Τον Μίκη Θεοδωράκη, τον εμπνευστή του αλήστου μνήμης «Καραμανλής ή τανκς», τον υπουργό άνευ χαρτοφυλακίου στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, τον άνθρωπο που από μέλος του ΚΚΕ μεταπήδησε στο ΚΚΕ Εσωτερικού, που υποστήριξε τον Καραμανλή, που ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Γιώργου Παπανδρέου!
Τουλάχιστον ο Γιάννης Μπουτάρης δεν πρόδωσε ποτέ τα πιστεύω του και τις αρχές του! Είναι αυτός που είναι! Κι αυτόν προτίμησαν οι Θεσσαλονικείς. Αν δεν γουστάρετε…

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/6/11 08:19

    Αγανακτώ με τους αγανακτισμένους γιατί δεν αγανάκτησαν τότε που έπρεπε να αγανακτήσουν . Τότε ήταν βολεμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/6/11 09:04

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!!!

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ 'ΑΓΙΩΝ' ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΩΝ!!!

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΤΥΦΛΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ!!!!

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΞΕΡΩΝ!!!!!

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ!!!!

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΙΖΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ!!!!!

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗΣ ΑΝΕΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΖΩΙΑΣ!!!!

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ!!!!!

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!!

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗς ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ!!!!

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ "ΑΔΥΝΑΜΩΝ"!!!!!

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ΄"ΠΡΟΔΟΜΕΝΩΝ"!!!!

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ (ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ!!!!!

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, σιγά...

    Νομίζει ότι έβαλε το σοβαρό δίλλημα...

    Τανκς δαγκωτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΄Πολύ φόρα δεν πήρατε ρε φιλάρες; Η πολιτική είναι πρώτα και κύρια συμφέροντα, εκτός κι αν έχει κανείς πορωθεί και φανατιστεί με μια συγκεκριμένη ιδέα τόσο που υπερβεί αυτή τη σχέση και δοθεί σε μια υπόθεση, ενώ βλέπει ότι δεν τον εξυπηρετεί και συμφέρει.
    Τότε μιλάμε για "ιδεολογία" που τα όριά της είναι δυσδιάκριτα σε σχέση με την αποδεκτή κοσμοθεωρία, τις προσωπικές επιδιώξεις, την ανάδειξη, αναρρίχηση, ίντριγκες και πάει λέγοντας.
    Γιατί, πότε ο Μπουτάρης ήταν συνεπής; Όταν συνεργάζονταν με το ΚΚΕ ή όταν τα βρήκε με το ΠΑΣΟΚ;
    Όσον αφορά το Μίκη, εντάξει στρατευμένος μουσικοσυνθέτης με την προσιδιάζουσα ψυχοσύνθεση ήταν και είναι. Το σφυγμό του κόσμου υποστηρίζει ότι θέλει να πιάνει πάντα και να τον ενώνει... Έτσι τη βρίσκει, αλλά δε νομίζω να συμβιβάστηκε ποτέ σαν άνθρωπος και να ξεπούλησε τις στοιχειώδεις προσωπικές αρχές του.
    Κατά τη γνώμη μου, επιδίωξη όλων των πολιτών θα πρέπει να είναι η συμφωνία στα στοιχειώδη για την αντιμετώπιση κάθε αθλιότητας στην πολιτική, όταν αυτή κουρελιάζει κάθε δυνατότητα στην επιβίωση και στη διεκδίκηση κοινωνικών δικαιωμά-των στο όνομα του "όλοι μαζί να τα τρώμε" και "δουλέψτε καλά και με λιγότερα για να συνεχίζουμε να περνάμε εμείς καλύτερα".
    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.