16.6.11

Αγανακτισμένοι πολίτες εναντίον Χρήστου Αηδόνη και Όλγας Ρενταρή

«Μας προπηλάκισαν αλλά ήρθαμε», έλεγαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από τον Έβρο και την Δράμα, Όλγα Ρενταρή και Χρήστος Αηδόνης αντίστοιχα, που επέλεξαν να πάνε στη Βουλή την ώρα της μεγάλης συγκέντρωσης. Μπουκάλια, πέτρες και λεκτική επίθεση περιλάμβανε το «μενού».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ο Χρήστος Αηδόνης, είχε αφήσει το αυτοκίνητό του στο Κολωνάκι και πήγε στην Βουλή με τα πόδια. Τον είδαν κάποιοι στη οδό Μηλιώνη και του επιτέθηκαν λεκτικά.
Η Όλγα Ρενταρή ήταν η πιο άτυχη, καθώς της πέταξαν πέτρες στο αυτοκίνητο και αναγκάστηκε να το αφήσει στην Ρηγίλλης και από εκεί κατευθύνθηκε με τα πόδια για την βουλή.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος16/6/11 12:12

    Ο ΑΗΔΟΝΗΣ ΕΙΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΚΛΠ ΝΕΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ Ο ΜΠΟΤΟΞ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΧΟΡΤΟ ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.