6.6.11

Εκλογές θα ζητήσει ο Σαμαράς μετά την εκταμίευση της 5ης δόσης!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Σε πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Συγγρού ανάμεσα στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και τους συμβούλους του, διατυπώθηκε η εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός είναι πιθανόν να επιλέξει την προσφυγή στις κάλπες εντός του 2011.
Η απόφαση η οποία πήρανε στην σύσκεψη είναι ότι στη ΝΔ πρέπει να είναι έτοιμοι αμέσως μετά την εκταμίευση της πέμπτης δόσης να καταθέσουν και επίσημα αίτημα για τη διενέργεια εκλογών!
Ετοιμαστείτε για θερμό καλοκαίρι…

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/6/11 13:44

    Μπακιρτζάκη μαλακίες λες μεσημεριάτικα. Επί παντός επιστητού έχεις γνώμη μέχρι και για τα μέτρα πυρασφάλειας του Νομαρχιακού Μεγάρου. Η μαλακία τους είναι ότι ο πίνακας παροχής ήταν κρυμμένος από τις αρχειοθήκες. Και είναι η διεύθυνση βιομηχανίας, η αρμόδια αρχή μαζί με την πυροσβεστική υπηρεσία κάνει τους ελέγχους ασφαλείας των κτιρίων. Αυτά τα σκατά μας άφησε ο φίλος σου πρώην Νομάρχης κ. Γιαννακίδης με τα 16 συναπτά χρονια προσφοράς του στην Τοπική Αυτοδοιίκηση. Σκατά εδώ σκατα εκεί και σκατά και ποιό πέρα.

    Διάβασε τα παρακάτω ακατάρτιστε βραχνό-κόκορα των ερτζιανών

    Κώδικας βασικής πολεοδομικής νομοθεσίας > Μέρος-ΙΙΙ > Κεφάλαιο-ΣΤ > Αρθρον-344
    (Αρθ-1 παρ.2 Αποφ-3046/304/30.1/3-2-89, παρ.1 Αποφ-49977/3068/27/30-6-89)

    Και http://www.e-meletes.gr/files/pyroprostasia.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να γίνουν εκλογές πιστεύει ότι μπορεί να βγει;Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που θα ψηφίσουν έστω κι έναν από τους 300

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.