19.5.11

«Τουρκία έχεις ταλέντο»!!! Το νέο reality του TRT στην Κομοτηνή…

Το κρατικό τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο ΤRT θα αναζητήσει «ταλέντα στην Κομοτηνή! Η εκπομπή ονομάζεται «Το αστέρι μας είσαι εσύ» και είναι η παρόμοια εκπομπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Οι υπεύθυνοι του Τούρκικου κρατικού καναλιού επέλεξαν και την Κομοτηνή, λόγω του μουσουλμανικού στοιχείου της περιοχής, μαζί με τις μεγάλες πόλεις της γείτονας χώρας! Παγκοσμιοποίηση και στα reality…

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/5/11 22:29

    Τουρκοποιηση της Θρακης, η δεν το καταλαβαινετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/5/11 20:08

    Νατη η ευκαιρία, να τους διαθεσουν το Πολιτιστικό Κέντρο της Κομοτηνής για το rialty "Τουρκία έχεις ταλέντο του TRT έναντι ενοικίου να πέσουν τα ρεσάτια για να δημιουργηθεί o πρώτος σερμεγές σε χρυσάφι.
    Μετά τα πράγματα θα είναι ποιό εύκολα για τη λειτουργία "του Πολιτιστικού Κοσμήματος της Θράκης". Η προβολή της Κομοτηνής που θα γίνει είναι άλλο πράμα, δεν πληρώνεται με όλο το χρυσάφι των Σαπών και του Περάματος!!!!!!
    Ο κ. Βακιάνης και η παρέα του θα τα καταφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.