26.5.11

Ο κολλητός του θείου του κουρασμένου … προαναγγείλει την πτώχευση!

Πτώχευση για τις «άσωτες» χώρες και έξοδο από την ευρωζώνη ζήτησε ο επιστήθιος φίλος του Κωνσταντίνου θείου Καραμανλή και πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στην Ελλάδα.
Σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη στη γαλλική εφημερίδα «Les Echos», ο παλαίμαχος Γάλλος πολιτικός, δηλώνει απερίφραστα ότι «οι χώρες που διαχειρίστηκαν με τρόπο άσωτο τα δημοσιονομικά τους θα έπρεπε να κηρύξουν πτώχευση».
Ξέχασε φαίνεται όμως ν’ αναφέρει ποιος οδήγησε την χώρα μας σ’ αυτό το χάλι! Ποιος φταίει πιο πολύ! Ξέχασε επίσης να μας πει ότι ο κουρασμένος πρώην Πρωθυπουργός μας, που κατάστρεψε την οικονομία … τον τίμησε κιόλας (φωτογραφία). Έλα γερόντι, που θα μας την πεις!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος26/5/11 18:21

    Το θεμα ειναι ποιο κρατος θα υποδεχθει εκεινη τη κρισιμη ωρα.
    Ενα κρατος που θα εχει ξεπουλησει τις υποδομές του στα ιδιωτικα μονοπώλια των δανειστων του πως θα διαχειριστεί μια πτωχευση;
    Αυτη ειναι η μεγαλη προδοσια του ππολιτικου μας συστηματος.
    Που ακουστηκε εν μεσω οικονομικου πολεμου οπως μας λένε μια χωρα να παραδιδει τα οπλα της;(νερο,ενεργεια,τηλεπικοινωνιες,υποδομές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.