26.5.11

Ημερίδα για την παγκόσμια ημέρα Κατά του Καπνίσματος στο Διδυμότειχο

Ο Δήμος Διδυμοτείχου σε συνεργασία με το Τ.Ε.Ι. Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου (παράρτημα Καβάλας) και με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, διοργανώνει ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Δήμου Διδυμοτείχου στις 31 Μαΐου 2011 και ώρα 7 το απόγευμα.
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Dr Δημοσθένης Μπούρος, Τακτικός Καθηγητής Πνευμονολογίας Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Θέμα της ομιλίας του «Η απειλή του καπνίσματος στον 21 αιώνα».
Ομιλητής θα είναι επίσης και ο Dr Βαφειάδης Κωνσταντίνος, Διευθυντής ακτινολογικού Εργαστηρίου Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, Καθηγητής Ανατομίας Τ.Ε.Ι. Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου , παράρτημα Καβάλας. Θέμα της ομιλίας του, το «Κάπνισμα απόλαυση ή εθισμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.