12.5.11

Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;;;


Εξακριβώθηκαν σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ τα στοιχεία 3 αστυνομικών, τους οποίους βίντεο κατέγραψε να χτυπούν και να τραυματίζουν διαδηλωτή που συμμετείχε στην χθεσινή πορεία. Οι τρεις αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα όπως επίσης και ο επικεφαλής αξιωματικός τους. Το περιστατικό δεν αφορά τον βαρύ τραυματισμό του 31χρονου Ιωάννη Κάυκα.
Εν τω μεταξύ, στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 12 οι οποίοι συνελήφθησαν κατά τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.
Δύο από τους συλληφθέντες είναι ανήλικοι και παραπέμφθηκαν σε εισαγγελέα ανηλίκων. Από τους άλλους 10, οι 7 παραπέμφθηκαν σε τακτικό ανακριτή με ποινική δίωξη που ασκήθηκε, κατά περίπτωση, σε βάρος τους, για τα κακουργήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, από δράστη με καλυμμένο πρόσωπο και κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών.
Οι υπόλοιποι 3 παραπέμφθηκαν σε δίκη με τις πλημμεληματικές κατηγορίες, ανά περίπτωση, της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή, αντίσταση κατά της αρχής, εξύβριση, απείθεια και παράνομη οπλοφορία, καθώς στην κατοχή κάποιων εξ' αυτών βρέθηκαν ρόπαλα, μαχαίρια, μεταλλική γροθιά και άλλα.
Κατά την προσαγωγή στα δικαστήρια συγκεντρώθηκαν διάφοροι φίλοι των συλληφθέντων, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα συμπαράστασής τους.

1 σχόλιο:

  1. ΄Ηδη ο κ. Παπουτσής έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη και να είχε παραιτηθεί από υπουργός από την κυβέρνηση Παπανδρέου, ώστε να ηρεμήσει η ταλαιπωρημένη και εξαθλιωμένη Ελληνική κοινωνία. Τι στο διάολο ανήκουμε στην Ευρώπη και καυχιέται ο κ. υπουργός ότι είναι Ευρωπαϊστής. Με το παραμικρό σε παρόμοια συμβάντα και μικρότερα οι υπουργοί των Ευρωπαϊκών κρατών παραιτούνται δίχως δεύτερη λέξη.
    Δηλαδή τι παριστάνει ο κ. Παπουτσής, τον κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλο που τσίτωσε μουλαρίσια τα πόδια δεν παραιτήθηκε δεν ζήτησε ποτέ μια έστω με υποκρισία συγγνώμη, το Σάββατο 7/12/2008 το πέρασε διασκεδάζοντας στο «Πολιτιστικό Κέντρο» που τραγουδούσε ο Τερζής και τη Κυριακή 8/12/2008 στο γήπεδο στον αγώνα του Πανθρακικού, παρέα με τον κουμπάρο του κ. Νίκο Αγγελίδη.
    Ακολούθησαν τα γεγονότα της Αθήνας, και είναι ορόσημο της πτώσης της κυβέρνησης Καραμανλή. Και ακόμη η οικονομική ύφεση που ερχόταν δεν ήταν γνωστή και δεν είχε επηρεάσει το οικογενειακό εισόδημα. Ζούσαμε ακόμη με δανεικά και αγύριστα.
    Εμ τώρα τα πράγματα είναι τρισχειρότερα, και το μουλαρίσιο γινάτι του ίσως γίνει αιτία για πολλά γεγονότα και απρόβλεπτες εξελίξεις. Πράγμα το οποίο απεύχομαι.
    Δυό μέτρα άνδρας είναι ο κ. Παπουτσής, με γένια και μουστάκια, εκτός και αν τα κουβαλάει για τον ευπρεπισμό του. Ανδρίκια έπρεπε να είχε βγεί και να πεί το κύκνειο άσμα.
    Οι πολίτες θα εκτιμήσουν τη στάση του.
    Dany

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.