9.5.11

Πως θα ψηφίσουν τα μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας από τον Έβρο για το συνέδριο

Το ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα πραγματοποιηθεί στις 27,28,29 Μαΐου στην Αθήνα! Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων του κινήματος για τον Έβρο θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15 Μαΐου από τις 10:00 έως τις 18:00 στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Αλεξανδρούπολη, Ειρήνης 22.
Καταληκτική ημερομηνία εγγραφής νέων μελών είναι η 11η Μαΐου (νέα μέλη θα μπορούν να εγγράφονται με δικαίωμα ψήφου, αλλά όχι και εκλογής, και κατά την ημέρα των εκλογών την 15η Μαΐου στις επιμέρους Τοπικές Εφορευτικές).
Καταληκτική ημερομηνία έγγραφης κατάθεσης υποψηφιοτήτων συνέδρων είναι η 13η Μαΐου και ώρα 20:00 στα γραφεία του κινήματος στην Αλεξανδρούπολη και ηλεκτρονικά μέχρι και την 12η Μαΐου στην κεντρική ιστοσελίδα του κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.