9.5.11

Μεγάλη η συμμετοχή στην 4η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία

Περίπου 300 ποδηλάτες στην Κομοτηνή συμμετείχαν στην Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία, η οποία έγινε σε πολλές πόλεις της Ελλάδος το μεσημέρι της Κυριακής.
Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από την Πλατεία Ειρήνης της Κομοτηνής και στη συνέχεια κινήθηκαν και σε άλλους κεντρικούς δρόμους. Η Τροχαία διέκοπτε σταδιακά την κυκλοφορία από τους δρόμους όπου πέρασαν οι ποδηλάτες, οι οποίοι μοίρασαν φυλλάδια σε οδηγούς.
Όπως είπαν οι συμμετέχοντες: «Η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία δεν είναι άλλη μια, μεγαλύτερη σίγουρα, ποδηλατόβολτα. Είναι η κορυφαία συλλογική πράξη διεκδίκησης της ποδηλατικής κοινότητας για το αυτονόητο: μια αξιοπρεπή ποιότητα ζωής στις πόλεις μας, που θα βασίζεται στην αλλαγή του τρόπου με τον οποίο βλέπουμε τις μετακινήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.