14.5.11

Υπέρ της εξόρυξης χρυσού στην Θράκη η ΝΔ!!!


Στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης, την Παρασκευή 13 Μαΐου, φιλοξενούμενος ήταν ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης.
Σε ερώτηση των δημοσιογράφων Νίκου Πετρίδη και Δημοσθένη Δούκα, για το ποια γνώμη έχει για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων χρυσού της Θράκης, ο ίδιος απάντησε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί η κυβέρνηση δεν προσπαθεί να εκμεταλλευθεί τα κοιτάσματα χρυσού της Θράκης, και ανάπτυξε και τη σχετική θεωρία τα οικονομικά οφέλη από την εκμετάλλευσή του».
Ο ίδιος μετά υπεραμύνεται την θέση του. Δείτε όλη την συζήτηση στο βίντεο.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/5/11 17:19

    «Κάποιοι αλλιώς τα λέγανε πριν και αλλιώς τα κάνουν τώρα για το χρυσό»

    Αναφορικά με το ζήτημα του χρυσού, που απασχολεί ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία, ο κ. Στυλινίδης υποστήριξε ότι η θέση του ιδίου και της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει μεταβληθεί, αλλά κάλεσε την τοπική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να πάρει ξεκάθαρη θέση, διακρίνοντας ότι «αλλάζουν συνεχώς θέση στο θέμα και δεν τοποθετούνται πλέον με σαφήνεια, αφού κάποιοι αλλιώς τα λέγανε πριν και αλλιώς τα κάνουν τώρα». Παρουσίασε, μάλιστα, μια διφορούμενη δήλωση του Υπουργού Περιβάλλοντος, κ. Μανιάτη, σχετικά με τις επενδύσεις στο χρυσό και αναρωτήθηκε «τι λέει το τοπικό ΠΑΣΟΚ για την προσέγγιση του κ. Μανιάτη;»
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ από την τελευταία συνέντευξη του κ. Στυλιανίδη.

    Σχόλιο: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιώργος Πεταλωτής τα είπε ξεκάθαρα και υπεύθυνα σε ότι αφορά την εξόρυξη του χρυσού. Δεν θα γίνει αυτή η επένδυση και ανέλαβε την ευθύνη.

    Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κ. Μιχελάκης εκφράζει τη γνώμη και τις αποφάσεις του κ. Σαμαρά, τα μάθατε από το video. Ισχύουν τα του κ. Μιχελάκη, τα δικά σας λεγόμενα είναι μπαρούφες ξεγυρισμένες, και ανεύθυνες φαντασιώσεις και ψεύδη κ. Ευριπίδη.
    Ποιόν να πιστέψουμε τον Πατριάρχη Μιχελάκη του κόμματος της ΝΔ ή τον διάκο Ευριπίδη της Συγγρού.
    Κάθε εχέφρων πολίτης εμπιστεύεται τον Πατριάρχη Μιχελάκη. Ο διάκος Ευριπίδης της Συγγρού για πολλά έτη θα επαναλαμβάνει «Αμήν» (είθε να γίνει), αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω από το Χρυσό Δισκοπότηρο δεν θα γευθεί μεταλαβιά.

    Κάπως αλλοιώς τα λέγει ο κ. Στυλιανίδης και αλλοιώς τα κάνει τώρα ο κ. Μιχελάκης για το χρυσό!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/5/11 17:47

    Απελπισμένος και καταβεβλημένος φαίνεται ότι είναι ο κ. Στυλιανίδης.
    Δείτε, δείτε στη φωτογραφία από τη παρέλαση, το δεξί του πόδι βρίσκεται στο κενό όπως και το κόμμα του, έτοιμος να βουτήξει στο κενό, σαν τη κυρά του Ζαλόγγου.
    Ο ευλογημένος δεν πήρε το non paper από τον κ. Μιχελάκη με τις οδηγίες τι πρέπει να λέει και τι δεν πρέπει να λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/5/11 17:55

    Ο κ. Μανανάς πάλι, πέρα βρέχει, στροφή τη κεφαλή δεξιά, κάνει πως δεν καταλαβαίνει οτι ο Ευριπίδης κινδυνεύεικαι είναι αποφασισμένος για όλα μετά το κάζο που έπαθε απο τον κ. Μιχελάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/5/11 18:04

    Η 14η Μαΐου 2011 για τον κ. Στυλιανίδη σημαδιακή!!!!!!
    Τα ψεύδη του οι συκοφαντίες του οι φαντασιώσεις του:
    «Ενσωματώθηκαν» στην τοπική ιστορία.
    Έγραψε ιστορία ο πρώην κ. υφυπουργός……..μετ τα μελανότερα χρώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/5/11 20:41

    Τρείς Περιφερειάρχες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ένας πρώην δήμαρχος, νομαρχιακοί σύμβουλοι και ιδιώτες , ορισμένοι προστατευόμενοι του κ. Στυλιανίδη, «κατηγορούνται» για την «παράτυπη» λήψη και χορήγηση αδρανών υλικών σε ιδιώτες από τους ποταμούς Κομψάτου Ιάσμου και Αμυγδολορέματος Γρατινής.
    (την ακριβή κατηγορία ή αθωότητα θα αποφασίσει το δικαστήριο).
    Σύνολο καμιά σαρανταριά ανακρίνονται………….τούτη τη στιγμή.

    Ωραία ακούγονται αυτά που λέει ο κ. Μιχελάκης για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της πατρίδας μας και συμφωνώ εν μέρει με τον κ. εκπρόσωπο που είπε:
    «Είναι σημαντικό για όλη τη χώρα, πόσο μπορεί να βοηθήσει στο να βγούμε από τη κρίση, όταν λέγω χρυσός, και σε εισαγωγικά και χωρίς εισαγωγικά, χρυσός μέσα στο υπέδαφος είναι πλούτος».
    Όπως όλα τα ορυκτά επιφανειακά ή εντός του υπεδάφους είναι πλούτος.
    Στη προκειμένη περίπτωση εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτο (αδρανή υλικά), ποιό είναι το αποτέλεσμα;
    Πλούτισαν οι ιδιώτες, και «πτώχευσε» η πατρίδα, κ. Μιχελάκη.

    Δόθηκε η ευκαιρία στους αιρετούς σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία να δώσουν «οικονομική ανάσα» στη πατρίδα μας, όμως είτε εκούσια είτε ακούσια δεν το έπραξαν.
    Θριάμβευσε «η πολιτική αναρχία». Κάποτε τα πράγματα επιβάλετε είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε να μπουν στη τάξη, αν δεν κυριαρχήσει η ευταξία, θα συνεχίσουμε να είμαστε το Έθνος ζήτουλας και το αποδιοπομπαίο κράτος της Ενωμένης Ευρώπης.
    Εγώ ως μια αμελητέα μονάδα της Ελλάδας ντρέπομαι για τις προσβολές που δέχομαι από τους Ευρωπαίους «συμπατριώτες» μου, αν και απειροελάχιστη ευθύνη έχω για την κατάντια της πατρίδας μας. Και η όποια ευθύνη μου αναλογεί είναι γιατί τα στραβά και ανάποδα δεν τα περιέγραφα όσο δυνατά έπρεπε - γιατί….
    τις ελεύθερες φωνές δεν τις συγχωρούσε…….το ένθεν και ένθεν πολιτικό σύστημα.

    Έ λοιπόν κ. Μιχελάκη ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου προσπαθεί να «επιβάλει» την ευταξία και νομιμότητα στις πράξεις μας, να ανατρέψει και να αποβάλει τις «κακές συνήθειες» της ιδιοτέλειας, για να μπορέσει η Ελλάδα και οι Έλληνες να επανακτήσουμε τη θέση που μας ανήκει στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο γίγνεσθαι.
    Τι μέλλει γενέσθαι; Από τον «τελευταίο» Έλληνα έως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,
    πρέπει «οικειοθελώς» να συμβάλουμε στην ανάταξη της Ελλάδας, στηρίζοντας ή και απορρίπτοντας ακόμη τις προσπάθειες της κυβέρνησης, μέσα στα πλαίσια
    του «πολιτικού πολιτισμού»!!!!!!!!!!! Αλλιώς προβλέπω δυσοίωνο το μέλλον της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Αθήνα πάντα κατέστρεφε την Ελλάδα προς όφελός της. Τώρα, θέλουν να βγάλουν χρυσό, να πάρουν μίζες.

    Εγώ λέω ότι, αν θέλει κανένας να βγάλει χρυσό, να φροντίσει ώστε να υπάρξει ο μηχανισμός για να μείνει αυτός στην περιοχή που βγαίνει και να πλουτίσει ΑΥΤΗ κι όχι κανένας άλλος.

    Άλλως, όποιος θελήσει να βγάλει χρυσό εδώ για να πλουτίσει πρώτα ο ίδιος, το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να τον κλαίνε οι ρέγγες στην τηλεόραση και να του κάνουν ένδοξα μνημόσυνα.

    Άν οι Μιχελάκηδες θέλουν να βγει χρυσός από το υπέδαφος για να πλουτίσει η Αθήνα και μερικοί επιχειρηματίες, να σκάψουν τη ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ αυλή.

    Αν σκάψουν τη δική μας με αυτές τις βλέψεις, θα μπουν ΑΥΤΟΙ μέσα στο λάκκο.

    ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/5/11 23:12

    «Επανήλθε το blogger! Καλωσορίσατε στην κόλαση»
    Ο τίτλος της χρονιάς!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νέος αγρότης16/5/11 19:35

    ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΕΦΕΑΡΧΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΜΑΤΩΝ ΙΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΚΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΤΙΣΘΕΙ Ο ΚΑΜΠΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ;
    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013), Τρέχει από το 2007!!!!!!
    Ξεχάσατε να εισηγηθείτε στη Περιφέρεια του Σταμάτη και του Παράσχου την πρόταση σας ως Νομάρχης της Ροδόπης ; Ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα;
    Μια φτωχή απάντηση μας αρκεί, για να αποφασίσουμε αν πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε ή να ξενιτευτούμε. ΑΛΛΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΑ ΑΝΟΊΞΑΤΕ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΛΙΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ. ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ!!!!!!!

    =^=^=^=^=^=^=

    «Υπογράφτηκε από τον Υφυπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας η Συλλογική Απόφαση Ε018, με την οποία εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Έργων του 2011 εγγειοβελτιωτικά έργα (του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013), με Φορέα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

    Για την Ήπειρο τα έργα που εντάχθηκαν είναι τα εξής:

    1. Επένδυση διωρύγων Δ1 και 04 04 Δ06 Ζώνης Λούρου Άρτας με προϋπολογισμό 4.541.176, 48 ευρώ και εγκεκριμένη πίστωση για το 2011 1.700.000 ευρώ.

    2. Επένδυση διώρυγας Δ0 Ζώνης Λούρου Ν. Άρτας, με προϋπολογισμό 18.000.000 ευρώ και εγκεκριμένη πίστωση για το 2011, 4.000.000 ευρώ.

    3. Εκσυγχρονισμός & Aνακαίνιση τμημάτων Αρδευτικών δικτύων ζωνών Α&Β Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων με προϋπολογισμό 11.850.556,99 ευρώ, πληρωμές μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2010 6.822.931,24 και εγκεκριμένη πίστωση για το 2011, 4.000.000 ευρώ.

    4. Αρδευτικό έργο Χότχοβας Θεσπρωτίας με προϋπολογισμό 4.300.000 ευρώ, πληρωμές ως 31 Δεκεμβρίου 2010 149.184,10 ευρώ και εγκεκριμένη πίστωση για το 2011, 500.000 ευρώ.

    5. Βελτίωση αρδευτικού έργου Σκάλας Φιλιατών (β΄ φάση) με προϋπολογισμό 2.550.000 ευρώ και με εγκεκριμένη πίστωση για το 2011, 1 (ενός) ευρώ.

    6. Αλλαγή του τρόπου Άρδευσης στον κάμπο Κόνιτσας Ν. Ιωαννίνων, με προϋπολογισμό 16.345.000 ευρώ και εγκεκριμένη πίστωση για το 2011, 1 (ενός) ευρώ.

    7. Αρδευτικό έργο Σπαθαραίων Ν. Θεσπρωτίας, με προϋπολογισμό 3.410.000 ευρώ και εγκεκριμένη πίστωση για το 2011, 1 (ενός) ευρώ.

    8. Εγγειοβελτιωτικό έργο Βαθύπεδου Αμμουδιάς Ν. Πρέβεζας (Α΄ φάση), με προϋπολογισμό 1.590.662,63 ευρώ, πληρωμές μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2010 767.030,86 ευρώ και εγκεκριμένη πίστωση για το 2011, 767.000 ευρώ.

    Νέος Αγρότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.