29.5.11

Η ΝΔ στη Ροδόπη δεν θα εκλέξει βουλευτή!!!

Σκούρα τα πράγματα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Ροδόπη. Όπως προκύπτει από μέτρηση η οποία πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διάστημα στην Θράκη, στη Ροδόπη η ΝΔ συγκεντρώνει 20%!!!
Αν αναλογιστεί ότι στις συγκεκριμένες μετρήσεις δεν υπολογίζετε και η γνώμη του μουσουλμάνων συμπολιτών μας, τότε τα ποσοστά της ΝΔ πέφτουν ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πιάσει το εκλογικό μέτρο και να εκλέξει βουλευτή!!!
Αν επαληθευτούν τα σενάρια, το ΠΑΣΟΚ εκλέγει 2 βουλευτές και η Δημοκρατική Συμμαχία 1, καθώς η μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής στηρίζει τα δύο κόμματα και τις επιλογές τους στους υποψηφίους. Δεν είναι μυστικό ή κάποια έκπληξη τα προαναφερθέντα για τους Ροδοπίτες.
Τώρα αυτό που περιμένουν όλοι στη ΝΔ είναι τι θα κάνει ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης. Θα κάτσει να δοκιμαστεί στην εκλογική του περιφέρεια, διακινδυνεύοντας παράλληλα το πολιτικό του μέλλον ή ετοιμάζει ήδη την κάθοδο του στην Θεσσαλονίκη ή την Β’ Αθηνών;

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/5/11 12:42

    Πάτος η ΝΔ στη Ροδόπη παρά την στήριξη εφημερίδων και παρα...εφημερίδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/5/11 12:46

    Το ΠΑΣΟΚ πόσο ποσοστό συγκεντρώνει και θα εκλέξει 2 βουλευτές?
    Με ποία λογική η δημοκρατική συμμαχία θα βγάλει βούλευτή και δεν θα βγάλουν το ΚΚΕ ή ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΛΑΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/5/11 12:26

    ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.