17.5.11

Ή εκλογές τον Οκτώβριο ή ανασχηματισμός με είσοδο στην κυβέρνηση στελεχών από άλλα κόμματα!

Μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση διενεργείται αυτή την εβδομάδα για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου, η οποία θα παίξει ρόλο στις αποφάσεις του Πρωθυπουργού για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Το ιστολόγιο μας είναι σε θέση να γνωρίζει, ότι αν ο Γιώργος Παπανδρέου πειστεί από τις δημοσκοπήσεις ότι μπορεί να κερδίσει τις εκλογές για μετά το καλοκαίρι … θα το κάνει!!! Αυτό είναι και το επικρατέστερο σενάριο.
Σε διαφορετική περίπτωση ο Πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε ευρύ ανασχηματισμό με πολλές εκπλήξεις. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, δεν αποκλείεται η είσοδος στο υπουργικό σχήμα, στελεχών από άλλα κόμματα, εκτός της ΝΔ και του ΛΑΟΣ.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/5/11 22:14

    Ο Αμουτζας εκανε ΡΟΜΠΑ τον Γιαννακιδη,στο Κεντρικο Δελτιο της Δελτα Τηλεορασης.Μπραβο Κυριακο,ειναι ευκαιρια να τους πατησεις.Τρεμουν οι αυλοκολακες του,οι μονιμα βολεμενοι.Αμουτζα ηρθε το τελος τους.Οσο για τον Καταδρομεα,σε λιγο καιρο θα ειναι μονος του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/5/11 12:57

    Εντολή ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ προφανως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/5/11 22:30

    Σε 1 χρονο απο το συν 11 ο γαπ στο -1. μονο αυτος θα τα καταφερνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.