15.4.11

Κότα λυράτη ο Σαμαράς, έπεσε στην αγκαλιά του Ψωμιάδη...

Θέλει να γίνει και πρωθυπουργός! Ποιος; Ο άνθρωπος που φοβάται να έρθει σε ρήξη με τον Ψωμιάδη και τον γλύφει όπου σταθεί και βρεθεί...
Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς παρείχε σήμερα ξεκάθαρη στήριξη στον Παναγιώτη Ψωμιάδη, που χάνει το αξίωμα του περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου.
Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του αεροδρομίου «Μακεδονία», λίγο πριν ξεκινήσει η περιοδεία του προέδρου της ΝΔ στη Θράκη.
«Ήρθαμε να τα πούμε με τον φίλο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, με τον περιφερειάρχη μας, να του δηλώσουμε την αγάπη που έχει όλη η Νέα Δημοκρατία γι' αυτόν», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.
Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Ψωμμιάδης ευχαρίστησε την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ και προσωπικά τον Αντώνη Σαμαρά «γιατί και πριν και μετά τη δίκη ήταν δίπλα μου, συνεχίζει να είναι δίπλα μου σε καθημερινή φάση».

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/4/11 12:45

    Ο Καραγκιόζης και ο Χατζαβατης, θα φάμε θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/4/11 12:50

    Κότες ξεπουπουλιασμένες, ή πετεινοί χωρίς λιλί....το λυρί είναι έμβλημα των πασοκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.