15.4.11

Ο Γιάννης Νικολαΐδης υποψήφιος για την θέση του Γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης

Ίσως ο πιο αγαπητός Περιφερειακός Σύμβουλος στους Ροδοπίτες, οι οποίοι τον τίμησαν με την ψήφο τους στις τελευταίες εκλογές, δίνοντας του την 1η θέση χριστιανού υποψηφίου!
Ο Γιάννης Νικολαΐδης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έχει η Piazza, θα είναι υποψήφιος για την θέση του Γραμματέα στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη στις επόμενες εσωκομματικές εκλογές. Ήδη ο Γιάννης άρχισε να κάνει συναντήσεις με νυν μέλη της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης και με ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά. Οι πρώτες επαφές είναι θετικές και το κλίμα πολύ καλό.
Γιάννη καλή επιτυχία. Είμαστε μαζί σου...

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/4/11 12:28

    Εντάξει πρώτος σε ψήφους με τους ....
    να μην πω ποιούς, τελευταίος στις προτάσεις στο περιφερειακό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/4/11 19:38

    Ήρθε η εποχή που πρέπει να αναλάβει τα ηνία της ΝΕ ΠΑΣΟΚ στέλεχος με εμπειρίες, αγωνιστικότητα γνώσεις της πολιτικής, γνώστης των τοπικών θεμάτων, γνώστης της καρδιάς του ΠΑΣΟΚ. Να έχει προσόντα επανοργάνωσης της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης.
    Τέτοιο στέλεχος ολκής κατά τη γνώμη μου είναι ο πρώην Δήμαρχος σύντροφος Τάσος Βαβατσικλής, ο οποίος ως Γραμματέας της ΝΕ αντιμετώπισε τις πολιτικές δυσκολίες 1989-1991 (Συγκυβέρνηση Τζανετάκη, Οικουμενική Κυβέρνηση Ζολώτα, κυβέρνηση Μητσοτάκη). Πάνω-κάτω περνάμε την ίδια εποχή τα ίδια προβλήματα.
    Σύντροφος από τα παλιά.
    Σύντροφε Τάσο ……….συγνώμη αν σε προβληματίζω…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/4/11 21:52

    Γιάννη είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/4/11 01:03

    Χεστηκε η φατμε στο γκιουλ μπαχτσε...Το κλιμα στην Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ σημερα κ στην τοπικη πολυ βαρυ.μονο που δεν εκλαιγε ο φοβερος.ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 12 ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΤΕ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ-ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!ΓΕΛΑΣΑΜΕ Κ ΣΗΜΕΡΑ.....................ΑΝΤΕ Κ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/4/11 09:08

    monimws de vazete sxolia.oti sas symferei.h geloiothta sto megaleio ths.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/4/11 11:24

    Megalo γελιο χαχαχαχα!!!Πιατσα καρανγιοζ μπερντε...σας μαθαμε ρεεεεεεεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/4/11 22:16

    Να επιστρεψει ο μεγαλος ηγετης ο Παυλακος,ο κολλητος σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/4/11 07:15

    ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΛΟΧΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/4/11 09:57

    ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ-ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΑ-ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ-ΕΛΕΟΣ.ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ Κ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ.....ΞΥΠΝΗΣΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/4/11 13:32

    Όλα τα ψευτό-πατριωτικά τα έκανε με βρώμικες μεθοδεύσεις ο Νικολαϊδης με τη βοήθεια του αλησμόνητου περιφερειάρχη Σταμάτη και τον σύμβουλο της περιφέρειας Παράσχου.
    Καταπάτησε έκταση γής στη Νυμφαία την ονόμασε Παρχάρια και έκτισε κιόσκια άνοιξε δρόμους έκτισε εκκλησία, και όλα αυτά παράνομα. Ούτε παραχωρητήρια ούτε οικοδομικές άδειας είχε. Χρήματα είχε του τα έδωσε ο Σταμάτης και ο Γιαννακίδης. Και από τη άλλη κατεδάφισαν τη βρυσούλα στα χίλια δένδρα του Κέχρου.
    Τελικά τι ρόλο παίζει αυτός ο τύπος που τη μια μέρα προαλείφεται υποψήφιος βουλευτής και την άλλη υποψήφιος Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης.
    Ούτε έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ πρέπει να περνάει.
    Όποιος διαβάζει ιστορία γνωρίζει ότι η καταπατημένη έκταση στη Νυμφαία ήταν από τους ποιο ξακουστούς αμπελώνες κατά την αρχαιότητα της Θράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/4/11 18:12

    Αφήστε ρε το Γιαννάκη το μεγάλο με τα διδακτορικά, το ΑΣΕΠ, τη σκληρή δουλειά και τη φτώχεια (ψωροτελωνειακός είναι, δεν ήθελε να πάει, ούτε έγλειψε, έτσι πέρασε, με την αξία του, το λέει το φυλλάδιό του το προεκλογικό) να ζήσει το όνειρό του. Για ένα όνειρο ζούμε όλοι!!! Μη το πειράζετε ρε το τεμέτερον. Δεν κάνει. Τόσο άξιο παλικάρι και με τόσες ψήφους. ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΕΑΣ, μην το ξεχνάμε!!!! Ζουλιάρηδες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/4/11 10:32

    ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΡΟ?ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ....ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ Κ ΑΞΙΑ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.