13.4.11

Συνεδριάζει την Μεγάλη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής

Στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής την Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου 2011 στις 11 το πρωί, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής με 31 θέματα στην ημερήσια του διάταξη. Τα θέματα έχουν ως εξής:
1. Γνωμοδότηση για την τροποποίηση χάραξης του έργου: Κομοτηνή - Νυμφαία - Ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
2. Επί ενστάσεως της ΟΤΕ Α.Ε. κατά της υπ’ αριθ. 2/2011 Α.Δ.Σ. (μεταφορά ΚΑΦΑΟ 112).
3. Εγκατάσταση ή όχι καμπινών με τηλεπικοινωνιακό ενεργό εξοπλισμό στην πόλη της Κομοτηνής.
4. Έγκριση ή μη συμμετοχής του Δήμου Κομοτηνής στο πρόγραμμα Γαλάζιες Σημαίες.
5. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Κομοτηνής.
6. Εκκαθάριση των Δημοτικών Επιχειρήσεων ΔΕΤΑΚΟΜ - ΔΕΣΚΟΜ - ΔΕΑΚΟ και μεταφορά προσωπικού στον Δήμο Κομοτηνής.
7. Εγκριση ή μη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κομοτηνής και του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» για την υλοποίηση του έργου: Πρότυπο επιδεικτικό έργο εξοικονόμησης ενέργειας στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
8. Έγκριση ή μη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κομοτηνής και του Δήμου Ιάσμου με σκοπό τη συνεπίβλεψη των έργων του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Ιάσμου.
9. Έγκριση ή μη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κομοτηνής και του Δήμου Αρριανών με σκοπό τη συνεπίβλεψη των έργων του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Αρριανών.
10. Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
11. Συγκρότηση Επιτροπής Λαϊκών Αγορών.
12. Επιχορήγηση Σχολικών Επιτροπών, για την υλοποίηση του Προγράμματος Σχολικού Τροχονόμου.
13. Έγκριση των απολογισμών έτους 2010 των σχολικών επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης καθώς και των σχολικών εφορειών μειονοτικών σχολείων.
14. Ορισμός εκπροσώπου στο Κέντρο πρόληψης της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών Ν.Ροδόπης - Έγκριση οικονομικής συνεισφοράς από το Δήμο.
15. Ορισμός μελών του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συγκρότηση της Επιτροπής Αξιολόγησης για χορήγηση υποτροφιών, που προέρχονται από τα κληροδοτήματα Νικολάου Πίσσα και Φωτίου Πολυζώπουλου.
16. Ορισμός 2 μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με τους αναπληρωτές τους για τη διενέργεια δημοπρασιών εκποίησης ή εκμίσθωσης πραγμάτων του Δήμου.
17. Χορήγηση ή μη αδειών ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου.
18. Επιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντων ποσών.
19. Προσδιορισμός αριθμού θέσεων πρακτικής άσκησης σπουδαστών στο Δήμο μας.
20. Προσδιορισμός τρόπου επιλογής αναδόχου για την εκτέλεση των έργων.
21. Έγκριση ή μη των τευχών δημοπράτησης και του τεχνικού δελτίου της πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας - Θράκης 2007-2013 στον άξονα προτεραιότητας 9 του έργου με τίτλο: Υδροδοτήσεις οικισμών Δημοτικής ενότητας Αιγείρου Δήμου Κομοτηνής.
22. Έγκριση ή μη των τευχών δημοπράτησης και του τεχνικού δελτίου της πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας - Θράκης 2007-2013 στον άξονα προτεραιότητας 9 του έργου με τίτλο: Παρεμβάσεις οδών ήπιας κυκλοφορίας.
23. Έγκριση ή μη των τεχνικών δελτίων για την υποβολή προτάσεων στο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Βιώσιμης Ανάπτυξης οροσειράς Ροδόπης.
24. Έγκριση ή μη υποβολής των τεχνικών δελτίων των έργων: «Κατασκευή παιδικού σταθμού στον Ροδίτη» και «Κατασκευή παιδικού σταθμού στο Κόσμιο», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας - Θράκης 2007-2013 στον άξονα προτεραιότητας 9.
25. Επέκταση δικτύου ΦΟΠ στην Κομοτηνή και στον οικισμό Ροδίτη.
26. Έγκριση ή μη πολιτιστικών - αθλητικών δαπανών του Δήμου καθώς και συναντήσεων και συνεδρίων.
27. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: Ενέργειες υποδομών για εκσυγχρονισμό του ΔΕΚ Α.Μ.ΘΡΑΚΗΣ.
28. Έγκριση ή μη προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: Καταπολέμηση κουνουπιών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
29. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης της εργασίας με τίτλο: Προσαρμογή του συστήματος ποιότητας του Δήμου σύμφωνα με το νέο Οργανισμό.
30. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου με τίτλο: Εξωραϊσμός Δημοτικών Κοιμητηρίων.
31. Τροποποίηση της υπ' αριθ.75/2011 ΑΔΣ ως προς τον ορισμό υπαλλήλων παραλαβής υλικών βάσει των διατάξεων ΕΚΠΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.