26.4.11

Ο νέος επαναστάτης έχει ονοματεπώνυμο: Αντώνης Σαμαράς! Κλαίωωωωωω...

Επιτέλους κάποιος λέει την αλήθεια! Το νέο έπος από την δικηγόρο Νεκταρία Ελευθερία Αγγελάκη, η οποία χαρακτηρίζει τον γκουρού της πολιτικής και της οικονομίας Αντώνη Σαμαρά ... νέο επαναστάτη! Επιτέλους μια φωνή λογικής από το μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής Πολιτικής Ανάλυσης και Στρατηγικής της ΝΔ! Γελάσαμε και σήμερα. Διαβάστε το άρθρο εδώ. Να ‘σαι καλά ρε Ελευθερία...

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/4/11 06:25

    Εγω προσυπογραφω πως οτι μας λεει η κυρια αυτη ειναι σωστα.
    Απορω ομως τι ειναι αυτο που την κανει να πιστευει πως ο Σαμαρας ειναι αυτος που θα τα κανει ολα αυτα? Ο ανηρ αυτος γιατι δεν εκανε τιποτα με την πολιτικη ανοιξη? Καθε δευτερη μερα γιατι αλλαζει αποφασεις για την οικονομια?Γιατι στην ευρωπη τα λαικα κομματα του εχουν τοποθετησει παγωνιερα στο κεφαλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έγραψα ένα σχόλιο για... πολύ κρασί, τις αδελφές θείο κι ανηψιό και άλλα στο site της κυρίας, αλλά προφανώς δεν το δημοσίευσε γιατί ΔΕΝ είναι παραμύθι.

    Και ως ιστορικό γεγονός, δεν κολάει σε Αισωπικά sites. Θα το πάω στο... Νational Geographic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.