15.4.11

Πρόγραμμα περιοδείας Αντώνη Σαμαρά στην Θράκη

Στην Ξάνθη, την Ροδόπη και τον Έβρο θα βρίσκετε την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Το πρόγραμμα του έχει ως εξής:
Παρασκευή 15 Απριλίου 2011
ΞΑΝΘΗ

10:30 - Άφιξη στην Ξάνθη, συνάντηση με το Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου, κ.κ. Παντελεήμονα
11:00 - Επίσκεψη στο Μειονοτικό χωριό Σμίνθη (έδρα του Δήμου Μύκης) (συνάντηση με Δήμαρχο Τζουκάλ Μουσταφά και Δημοτικό Συμβούλιο)
12:00 - Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ξάνθης, Μιχάλη Στυλιανίδη
13:30 - Επίσκεψη στο Επιμελητήριο (Σύσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων και επιστημονικών φορέων)
ΡΟΔΟΠΗ
19:30 - Άφιξη στην Κομοτηνή, Ομιλία του Προέδρου της ΝΔ (κινηματογράφος REX)
Σάββατο 16 Απριλίου 2011
ΡΟΔΟΠΗ

08:30 - Επίσκεψη στο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ.κ. Δαμασκηνό
09:00 - Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Άρη Γιαννακίδη
09:30 - Συνάντηση με το Μουφτή Κομοτηνής
10:00 - Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Κομοτηνής
11:30 - Συνάντηση με το Δήμαρχο Αρριανών, Ιμπραήμ Σερίφ
13:00 - Συνάντηση με το Δήμαρχο Μαρωνείας Σαπών, Ηλία Ιωαννάκη
ΕΒΡΟΣ
15:30 - Άφιξη στην Αλεξανδρούπολη, συνάντηση με Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελο Λαμπάκη
16:00 - Συνάντηση με Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης, κ.κ. Άνθιμο

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/4/11 12:38

    Ο κ. Γιαννακίδης θα υποδεχθεί τον κ. Σαμαρά με την ίδια ευχή που υποδέχθηκε τον κ. Καραμανλή με την "ευχή κ. Καραμανλή στην επόμενη επισκεψή σας στη Ροδόπη θα χαρώ πάρα πολύ να σας υποδεχθώ πλέον ως πρωθυπουργό". Τώπε ο μπαγάσας και έγινε, και βούλιαξε η Ελλάδα.
    Κύριε Σαμαρά η ευχή του πιάνει, στα κρυφά φίλησέ το χέρι και θα γίνεις πρωθυπουργός για να ξαναβουλιάξει η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/4/11 13:25

    Νομίζω ότι δεν κάνω λάθος, διαβάζοντας το πρόγραμμα του κ. Σαμαρά διαπίστωσα ότι ο αρχηγός της ΝΔ δεν θα συναντήσει τον πρώτο πολίτη της πόλης το Δήμαρχο Κομοτηνής τον κ. Γιώργο Πετρίδη.
    Ο κ. Σαμαράς στη Κομοτηνή από ότι φαίνεται θα συναντηθεί με «προσωπικότητες» που τουλάχιστο είναι συμπαθούντες της ΝΔ και της σχετικής ιδεολογίας του κ. Αντωνάκη της αλησμόνητης «νύχτας των κρυστάλλων» που οδήγησαν τη Κομοτηνή στην απομόνωση και υπανάπτυξη τουλάχιστο για μια 10ετία.
    Αν ο κ. Δήμαρχος δεν δέχθηκε να συναντήσει τον κ, Σαμαρά δυό φορές τον τιμάει.
    Penche

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων και των ομιλιών του σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη πρίν ανεβάσει κατακόρυφα τους τόνους της κριτικής του απέναντι στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, προδιαγράφοντας το νέο «όχι» του κόμματός του στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής και το «συνοδευτικό» πακέτο των μέτρων που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, οφείλει να δώσει τις ανάλογες εξηγήσεις για τα 256.61 εκατ. ευρώ για παρατυπίες που διαπιστώθηκαν στις αγροτικές δαπάνες την περίοδο 2004-2009. Είναι η κρίσιμη χρονική περίοδος που η χώρα πήρε την κατηφόρα. Αυτή τη περίοδο ο κ. Σαμαράς ήταν υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή και συμμετείχε στη απάτη. Στη Μεσσηνία στην πατρίδα του παράγεται το εξαγώγιμο ελαιόλαδο και η Θράκη καλείται να πληρώσει μέρος της οικονομικής νεοδημοκρατικής απάτης.
    D-Frida

    ************
    ΕΕ: Ζητεί πίσω τα χρήματα
    Real.gr-15/4/2011 3:45:00 μμ

    Την ανάκτηση 259,61 εκατ. ευρώ από την Ελλάδα αποφάσισε σήμερα στις Βρυξέλλες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για παρατυπίες που διαπιστώθηκαν στις αγροτικές δαπάνες την περίοδο 2004-2009. Με βάση τη σημερινή απόφαση της Επιτροπής θα ανακτηθούν συνολικά 530 εκατ. ευρώ από 10 κράτη μέλη.

    Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της διαδικασίας εκκαθάρισης των λογαριασμών του Ευρωπαϊκού Γεωργικού Ταμείο Εγγυήσεων, στην οποία προχωρεί η Επιτροπή σε τακτά χρονικά διαστήματα. Προβλέπεται ότι τα ποσά αυτά θα επιστραφούν από τα κράτη-μέλη στον προϋπολογισμό της ΕΕ λόγω μη συμμόρφωσης με τους κοινοτικούς κανόνες ή λόγω πλημμελών διαδικασιών ελέγχου των γεωργικών δαπανών. Υπενθυμίζεται ότι τα κράτη-μέλη είναι υπεύθυνα για την εκταμίευση και τον έλεγχο των δαπανών στο πλαίσιο της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής (ΚΓΠ) και η Επιτροπή οφείλει να διασφαλίζει την ορθή χρησιμοποίηση των κονδυλίων από τα κράτη-μέλη.

    Αναλυτικότερα για την Ελλάδα, θα ανακτηθούν 137,2 εκατ. ευρώ στον τομέα του ελαιολάδου, άλλων ελαίων και λιπαρών. Πρόκειται για διορθώσεις που αφορούν τη μη επιλεξιμότητα δαπανών και βασικών ελλείψεων στην καλλιέργεια ελιάς και επιτόπιων ελέγχων τα οικονομικά έτη 2004-2006.

    Θα ανακτηθούν ακόμη 122,3 εκατ. ευρώ για διορθώσεις που αφορούν ανεπαρκείς ελέγχους, τα οικονομικά έτη 2007-2009, σχετικά με ανεπαρκείς επιτόπιους ελέγχους και ελλείψεις στα συστήματα αναγνώρισης αγροτεμαχίων και γεωγραφικών πληροφοριών (ΣΑΑ/ΣΓΠ) αλλά και στις διοικητικές διασταυρώσεις που αφορούν μέτρα επιτόπιας αγροτικής ανάπτυξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.