26.4.11

Μπορεί να φύγανε … αλλά το «νοικοκύρεμα» τους έμεινε πίσω!!! 800.000 ευρώ οφειλές σε ΦΠΑ και ταξίδια στο Ρίο Ντε Τζανέιρο

Δεν μιλάμε για τους θιασώτες της κυβέρνησης του κουρασμένου! Αλλά για άλλους … συναδέλφους τους στον Δήμο Κομοτηνής και σε Ανώνυμη Εταιρία … Απορριμμάτων.
Σε λίγες ημέρες θα σας ενημερώσουμε πως οι «νοικοκύρηδες» της απερχόμενης δημοτικής αρχής, άφησαν φέσια της τάξης των 800.000 ευρώ για ΦΠΑ σε δημοτική επιχείρηση! Επίσης ομοϊδεάτης … διευθυντής ταξίδεψε στην Βραζιλία και πιο συγκεκριμένα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, χρεώνοντας την Ανώνυμη Εταιρία … Απορριμμάτων!!!
Σύντομα…

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/4/11 23:38

    Ναι, για νεο μας το λες, ο κόσμος το έχει τουμπανο και συ κρυφο καμάρι. Τα σαϊνια της ΔΕΥΑΚ άφησαν το φέσι. Και που είστε ακόμη. Αυτούς δεν τους πιάνει ο νομος να πάνε για παραθεριση στη μπουρουζιέρα.
    Ο Παράσχου και CIA αλητεία που μας το παίζουνε και κυμπαριδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/4/11 18:39

    Δεν κατάλαβα καλά, δηλ δεν πρέπει να γίνονται έλεγχοι στην αγορά από τις κρατικές υπηρεσίες και μας βγήκαν οι πολιτικοί και μας κάνουν δηλώσεις; Ο ΕΦΕΤ πολύ καλά έπραξε και μάλιστα να εμφανίζονται ποιο συχνά στην αγορά και όχι μόνο τις γιορτές.
    Επειδή είναι Πάσχα την γλυτώνουμε και δεν φθάνουμε στη πόρτα του Αγίου Πέτρου, ή αν φθάσουμε θα μας δώσει χάρη, λέγοντάς μας «Λάζαρε δεύρον έξω».
    Οι νόμιμοι επιτηδευματίες δεν διαμαρτύρονται. Διαμαρτύρονται οι παράνομοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ τι μπορώ να κάνω εγώ για σένα να σωθείς, όταν στα σωθικά σου ακόμη φυλάγεις τους «ακατανόμαστους» ο ψεύδων του ψεύδοντος, ο υπεξαιρέσας του υπεξαιρέσαντος, και όλα τα λαμόγια της κοινωνίας μας, που την πατρίδα την κατάντησαν «μπέστε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνεται».

    Και ενώ τα οικονομικά πράγματα πηγαίνουν της χώρας από το κακό στο χειρότερο τέσσερις υπουργοί συνεδριάζουν για το τριετές επιχειρησιακό σχέδιο κατά της φοροδιαφυγής και θα το υπογράψουν εντός της εβδοµάδας οι υπουργοί Οικονοµικών Γ. Παπακωσταντίνου, Περιφερειακής Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδης, ∆ικαιοσύνης Χ. Καστανίδης και Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσής.

    ***********
    «Ζήσε Μάη να φας τριφύλλι και τον Αύγουστο σταφύλι», εδώ το σπίτι μας καίγεται, και την παράνομη παρακράτηση του ΦΠΑ των 800.000 ευρώ από την ΔΕΥΑΚ δεν τη γνωρίζει μα ούτε ένας ανεύθυνο-υπεύθυνος της κρατικής μηχανής.
    Από την κορυφή της πυραμίδας έως τη βάση, ο υπουργός ο περιφερειάρχης ο δήμαρχος το ΣΔΟΕ η διευθύντρια της ΔΟΥ Ροδόπης.
    Είναι να απορείς και να σαλτάρεις, γιατί ο Κοτσάκης και η αγέλη του ποτέ μα ποτέ δεν θυμήθηκαν να αποδώσουν το ΦΠΑ ή επειδή είχαν βύσμα τον Στυλιανίδη παρακρατούσαν παράνομα τα χρήματα των δημοτών.
    Ποτέ μα ποτέ η ΔΕΥΑΚ στα χρόνια διοίκησης από τον κ. Κοτσάκη και την αγέλη του δεν είχαν συναλλαγές με τη ΔΟΥ, ποτέ μα ποτέ δεν χρειάσθηκαν φορολογική ενημερότητα ή τα πολιτικά βύσματα μετά από παρέμβασή τους η δημοτική επιχείρηση της πόλης μας βολευόταν, από την πίσω πόρτα.
    Τι μέλει γενέσθαι; Άμεση παρέμβαση των ελεγκτικών μηχανισμών (ΣΔΟΕ ΔΥΟ,αν χρειασθεί και οι ράμπο οικονομικού ελέγχου της αστυνομίας), δύο νομοσχέδια περί φοροδιαφυγής ψηφίσθηκαν το τελευταίο δίμηνο από τη Βουλή των Ελλήνων.
    Οι νόμοι ψηφίζονται για να εφαρμόζονται, επί τέλους να δούμε και τα αποτελέσματά τους κ. Πεταλωτή.
    Μόνο οι παραινέσεις προς τους θυσιασθέντες πολίτες για την ανόρθωση της πατρίδας δεν επαρκούν, οι φτωχοί πολίτες είναι συνεπείς συνεπέστατοι στους νόμους και στις «εκκλήσεις» τους πρωθυπουργού για τη σωτηρία της πατρίδας.
    Κύριε Πεταλωτή για τους φτωχούς πατριωτισμός δεν είναι να περιφέρουν την Ελληνική σημαία στο γήπεδο για τη νίκη του Πανθρακικού, πατριωτισμός για τους φτωχούς είναι, να είναι συνεπείς στους νόμους και από το λιγοστό κομπόδεμά τους να συνεισφέρουν για τη σωτηρία της πατρίδας κ. υπουργέ και λοιποί
    ανεύθυνο-υπεύθυνοι πολιτικοί της Ροδόπης.
    D-Frida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/4/11 09:45

    Είδαμε και ζήσαμε τις παρεμβάσεις των πολιτικών ανδρων στον ΕΦΕΤ για τους νόμιμους ελέγχους που διενήργησε στην αγορά της Κομοτηνής. Μετά αυτές τις παρεμβάσεις γιατί να συνεχίσουν τους ελέγχους αφού δεν υπάρχει αποτέλεσμα; Υπάρχει ο κίνδυνος οι συνετοί αυτοί υπάλληλοι να χαρακτηρισθούν και γραφικοί, ως συνήθως γίνεται στη Κομοτηνή. Οι πολιτικοί άνδρες δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αυτοί είναι οι θεματοφύλακες της εφαρμογής των νόμων. Ας διαβάσουν τον όρκο τους ή ορκίσθηκαν για να ορκισθούν επειδή προβλέπεται από τη κείμενη νομοθεσία.
    Δεν καταλαβαίνουν ότι με τις παρεμβάσεις τους ωθούν τη κοινωνία στην αναρχία, δεν καταλαβαίνουν ότι είναι παραβάτες.
    Τελικά διαπιστώνεται «ότι ο βασιλιάς ήταν γυμνός»,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.