27.3.11

Aς συνεννοηθεί (αν μπορεί) ο Δήμος με τη δημοτική αστυνομία και αυτή (αν μπορεί) με την ΕΛΑΣ, πριν … πεζοδρομήσουμε την Ορφέως!

Η Δημοτική Αστυνομία έχει βγει στο σεργιάνι για να κόψει κλήσεις γύρω από το Κέντρο. Ξεχνάει, όμως, ότι… Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣ €50!
Πάει λοιπόν ο Δημοτικός Αστυνόμος (ο… Δήμος να τον κάνει!) και κόβει κλήσεις σε… διπλοπαρκαρισμένους στην Ορφέως. Έλα μου όμως που οι διπλοπαρκαρισμένοι ενδέχεται να έχουν κάρτα στάθμευσης από το Δήμο, επειδή εκεί είναι το σπίτι τους, και οι «κανονικά» παρκαρισμένοι να… ΜΗΝ έχουν. Που σημαίνει ότι και «κανονικά» παρκαρισμένοι ΔΕΝ είναι… κανονικά παρκαρισμένοι και άρα πρέπει να φάνε κλήση!!!
Επιπλέον, εμποδίζουν τους κατόχους κάρτας να παρκάρουν κανονικά (όπως πρέπει), αφού τους κλείνουν τις θέσεις δίπλα στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα οι κάτοχοι κάρτας να αναγκάζονται να διπλοπαρκάρουν… μπροστά στο σπίτι τους!!! Όχι μόνον ΔΕΝ πρέπει να φάνει κλήση αυτοί, αλλά οι ΜΗ κατέχοντες κάρτα πρέπει να φάνει ΚΑΙ την κλήση για το διπλοπαρκάρισμα των κατόχων κάρτας, αφού αυτοί φταίνε που οι κάτοχοι δεν πάρκαραν κανονικά!
Έλα μου όμως που ΔΕΝ γίνεται έτσι, γιατί… Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ! Μόνον προσλαμβάνει – και μετά τους στέλνει στο… κυλικείο για καφέ.
Το ωραίοq Όταν τσατιστεί –ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ!- κανείς… Τεξανός, Καλιφορνέζος ή άλλος, και μπουκάρει σε τίποτε γραφεία με τα φυσέκια δεξιά κι αριστερά κι αρχίσει να… τα λαλεί, θα βγουν μετά οι μαμάδες των θυμάτων και θα λένε κλαίγοντας στο R-Channel: «Μα ο κανακάρης μου δεν πείραξε κανέναν!». Έτσι δε γίνεται πάνταq Όταν τα πάρει κανείς στο κρανίο, δεν φταίει κάποιος άλλος αλλά η… θεία επιφοίτηση!!! Ο Θεός την έκανε τη μαλακία! Όχι ο άλλος που δεν ξέρει να κάνει τη δουλειά του! Εξαιτίας του… Θεού σάλταρε ο… γελαδάρης! Τι να λέμε τώρα…
Αμ, η ΕΛ.ΑΣ.q Αν δει διπλοπαρκαρισμένο, του κόβει κλήση. Κι αν τους πει κανείς «Με εγώ έχω κάρτα! Αυτός που πάρκαρε μπροστά στο σπίτι μου ΔΕΝ έχει! Αυτόν πρέπει να γράψεις, γιατί ΑΥΤΟΣ δεν με αφήνει να παρκάρω κανονικά!», σου λένε το εξής… αποστομωτικό: «Οι κάρτες είναι θέμα του Δήμου και της Δημοτικής Αστυνομίας. Όχι δικό μας».
Doi-oi-oi-oi-oi-oing!!!
Κοιτάξτε: αν η Πολιτεία κι ο Δήμος έχουν διαλέξει κάποια ΞΥΛΑ ΑΠΕΛΕΚΗΤΑ, τα οποία δεν μπορούν να συνεννοηθούν χρησιμοποιώντας τη λογική, αλλά απλά τη… γλώσσα και τους έχουν βάλει να κόβουν κλήσεις, να τους βοηθήσουμε εμείς με κα’να οδοντωτό H&K (πελεκάει τέλεια!!!).
Αν κάνω λάθος, όμως, ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ! Αυτή η ανοησία, με το καλό ή με το κακό, πρέπει να τελειώνει…
Ειδάλλως, θα πρέπει εμείς να αρχίσουμε να φωτογραφίζουμε τα αυτοκίνητα άνευ κάρτας εν ώρα αγοράς, τα οποία ΔΕΝ φέρουν κλήση της Δημοτικής Αστυνομίας και να ΑΞΙΩΣΟΥΜΕ να επιστραφούν τα χρήματα για τις κάρτες που αγοράστηκαν από το Δήμο! Όπως και να αξιώσουμε να τεθούν ΚΟΙΝΟΙ κανόνες συμπεριφοράς στάθμευσης από τη Δημοτική Αστυνομία και την ΕΛ.ΑΣ., είτε αυτοί μπορούν να συνεννοηθούν είτε χρειαστεί να επέμβει κανένας… Θεός, με επιφοίτηση!!!
Ή, θα πρέπει να νοιώσουμε ότι κάποιοι επιθυμούν να μας πιάσουν κορόϊδο και δεν νοιάζονται, οπότε κι εμείς να πάρουμε τα… λάσα μας (κι όλον τον άλλον… γελαδάρικο εξοπλισμό) και να βγούμε για να τους αποδείξουμε ότι… κάνανε λάθος.
Οοοοops!!!
Επιτέλους, δηλαδή, γιατί ΚΑΙ η βλακεία ΠΡΕΠΕΙ να έχει τα όριά της (ακόμη κι αν ο Einstein δεν το πίστευε)!

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.