27.3.11

«Επανεκκίνηση», το νέο σύνθημα της ΝΔ

«Επανεκκίνηση» θα είναι ένα από τα νέα συνθήματα της ΝΔ. Αυτό αποφασίστηκε έπειτα από πολύωρες συσκέψεις του Αντώνη Σαμαρά με τους στενούς του συνεργάτες και το οικονομικό επιτελείο! Ποια επανεκκίνηση όμως;;;
Με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, τον Δημήτρη Σταμάτη, τον Φαήλο Κρανιδιώτη, τον Διονύση Καραχάλιο, την, πολύ αγαπητή σ’ εμάς, Βασιλική Τζότζολα, το Νεοκλή Σαρρή, τον Σαράντο Καργάκο, τον Άγγελο Συρίγο, τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, τον Κώστα Ζουράρι ή τον Γιώργο Καραμπελιά;;;
Με τέτοια στελέχη είναι σα να κάνεις επανεκκίνηση σε υπολογιστή της δεκαετίας του ’80 … όταν και δεν υπήρχε η επανεκκίνηση!!!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/3/11 18:05

    Έρχεται και δίδυμη ουρά Καραϊσκος- Δαπέργολας.
    Ο Θεός να μας φυλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/3/11 19:59

    Α όλα κι όλα, επειδή είναι ΚΑΡΑΝΔΚΡΑΤΕΣ ο Ζουράρις, ο Κρανιδιώτης, ο Σαρρής και ο Λαζαρίδης δεν μπορείτε να βγάζετε συμπεράσματα για τους Αντιφωνητίστας / Σπαρτακίστας!!!!!
    Ανεξάρτητοι είναι καλέ! Όπως πάντα!!! Μέχρι και ΠΑΣΟΚ ήταν έτοιμοι να στηρίξουν. Να, λίγο τον Παπανδρέου δεν πάνε μόνο. Αυτό. Και αγαπούν την ... πατρίδα. Κατά τα άλλα; Ακούν ΝΔ και φεύγουν μακριά!!!! Ε βέβαια τώρα άμα αλλάξει λιγουλάκι και γίνει έντιμη, ηθική και πει και κάτι που να σκορπίσει ρίγη αντιΠΑΣΟΚ συγκίνησης, τότε ΣΤυλιανίδης και τα μυαλά στα κάγκελα!!! ΝΔκρατία όχι και τόσο, αλλά μη κολλάμε στις ταμπέλες. Αφού σιγά σιγά τη διώχνει από πάνω της την κομματοκρατικίλα η ΝΔ, ε ας της δώσουμε μια ευκαιρία βρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.