30.3.11

Τελείως αχμάκης* και ανύπαρκτος!

Το ‘πε πάλι ο γκουρού της πολιτικής και μέγας διαχειριστής της κρίσης, που θα βγάλει την Ελλάδα από το αδιέξοδο σ’ ένα χρόνο!
Αποφασισμένος να διεκδικήσει την αυτοδύναμη διακυβέρνηση της χώρας ΝΔ εμφανίστηκε την Τρίτη ο Αντώνης Σαμαράς στην εκτελεστική επιτροπή της , απορρίπτοντας τόσο την πιθανότητα συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ, όσο και τη στήριξη σε οποιαδήποτε «εξωθεσμική» εξέλιξη.
Αν υπήρχε μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να κυβερνήσει αυτό το παιδί, τώρα δεν πρόκειται με τίποτα…

Αχμάκης: Τουρκικής προελεύσεως λέξη, συνώνυμη του ηλιθίου ή βραδύνοος ανθρώπου. Συναντάται και στο θηλυκό, ως αχμάκω. Κοινός όρος στη βόρεια Ελλάδα.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/3/11 18:39

    Ναι όμως απο αχμάκη και παιδί θα μάθεις την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/3/11 21:13

    Enw o allos poy eipe oti lefta yparxoyn den einai axmakhs??


    ou re oloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/3/11 23:35

    Για τον ανώνυμο 21:13 30-3-11

    να του πω ότι πιο αχμάκηδες είναι αυτοί που άκουσαν μόνο δυο λέξεις (Λεφτά υπάρχουν) και όχι ΟΛΟΚΛΗΡΗ την τοποθέτηση. Και πίστεψαν ότι ήρθε ο Αι Βασίλης να τους μοιράσει λεφτά.

    Ακόμα περισσότερο αχμάκηδες είναι αυτοί που νομίζουν ότι είναι άδολοι όσοι πιπιλίζουν τη δήθεν ασυνέπεια ΠΑπανδρέου. Και τους ακούν με προσοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/3/11 08:41

    Μα είναι δυνατόν να συζητάτε για το ποιός αχμάκης θα μας κυβερνά; Μου φαίνεται ότι τα θέλει ο κ***ς μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.