3.3.11

Μάγκας ο Στυλιανίδης! Κέρδισε μόνος του όλη τη ΝΔ…

Μετά την γνωστοποίηση του αποτελέσματος του πρώτου γύρου των εκλογών στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, αρκετοί είναι αυτοί που έκαναν λόγο για ισχυροποίηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος φτιάχνει πλέον το δικό του εσωκομματικό μπλοκ.
Για τους μη γνωρίζοντες, ο υποψήφιος Γιάννης Αδαμόπουλος που πέρασε στον δεύτερο γύρο των εκλογών, είναι στενός φίλος του βουλευτή Ροδόπης, με τους δύο άνδρες να έχουν συνεργαστεί και στα δύο υπουργεία (Παιδείας και Μεταφορών) στα οποία θήτευσε ο δεύτερος ως υπουργός.
Ο Αδαμόπουλος, δούλεψε με τους ανθρώπους του Στυλιανίδη και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο. Η συγκεκριμένη ομάδα, κατάφερε κόντρα στις «γραμμές» και τα «συστήματα», για δεύτερη φορά μέσα σ’ ένα χρόνο (σ.σ. η πρώτη ήταν οι εκλογές της ΟΝΝΕΔ) να αποδείξει ότι ο Σαμαράς δεν διαθέτει ομάδα.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/3/11 09:15

    Μετά τη Κομοτηνή θα ρίξει και το κάστρο της Αθήνας. Όχι θα κάθεται να παίζει ο Ευριπίδης, όταν βρισκει κορόϊδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/3/11 10:12

    Προφανώς ο συντάκτης του σχολίου, παραβλέπει ότι ο ''περίφημος'' Αδαμόπουλος, σαν Γενικός Γραμματέας στο πρώην Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, προσέλαβε παράνομα στις ΔΕΚΟ, αρμοδιότητας αυτού του Υπουργείου πάνω από 100 δικηγόρους, οι οποίοι δυστυχώς, εξακολουθούν να εργάζονται και σήμερα, παρότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθήνας και ο ίδιος ο Παξινός, πρώην Πρόεδρος, κατήγειλε ως παράνομες τις προσλήψεθς αυτές.
    Λογικό, με τέτοια προίκα, μπορούσε να μείνεις εκτός δεύτερου γύρου ο Αδαμόπουλος, που έπρεπε να είχε δημόσια διαπομπευθεί για τα ''εργα και τις μέρες '' του στις κρατικές κυβερνητικές θέσεις;
    Αλήθεια μπορεί αυτός ο τύπος να ηγηθεί του ΔΣΑ, τι άραγε πρόκειται να κάνει και εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/3/11 12:18

    Το αποτέλεσμα μετράει, και ο μάγκας Ευριπίδης τα κατάφερε,γι αυτο σας τσούζει. Τον υποστηρίξατε στη Κομοτηνή και με προπύργιο τη πόλη μας
    προχωρά ακάθεκτος να αλώσει και την Αθήνα. Και στη Κομοτηνή διόρισε ο Ευριπίδης Πασόκους και γι αυτό με άνεση πήρε τις εκλογές του δικηγορικού συλλόγου;
    Πάντως σε δύο καίριες του δήμου Κομοτηνής ο Ευριπιδης τις διεκδήκησε και τις έδωσε σε δικούς του ανθρώπους. Συμπαραστάτης του δημότη συν της ιδιαιτέρας γραμματέως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/3/11 14:54

    Μη φοβάσθε, δεν θα ηγηθεί αφού θα χάσει. Ο εμφύλιος με τον Ζαφειρόπουλο δεν τον ευνοεί. Χαζοί είναι οι παλιοί της ΝΔ να κάνουν φίρμα τον Στυλιανίδη; Μέχρι κι ο κουμπάρος του ο Καραμανλής Βερβεσό θα ψηφίσει!!! Και η ΄νίκη' Ευριπίδη θα αποδειχθεί Πύρρεια αφού με αυτή τη συμπεριφορά σε καιρούς μνημονίου και ανοίγματος επαγγελμάτων το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει (ούτε στ΄όνειρό του!!!!) τον ΔΣΑ!!!! Θα τον ξεσκίσει ο Σαμαράς τον Ευρυπίδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/3/11 17:40

    Έτσι νομίζουν, είναι βαθιά νυχτωμένοι οι ανανήψαντες πασόκοι που ψήφισαν τον συνδυασμό του κ. Κυμπαρίδη. Το σύστημα του λαγού που παίζει στα δάχτυλα ο κ. Στυλιανίδης στις εκλογές δεν χάνει ποτέ.
    Να μετρήσουν πόσους μεγαλοπασόκους λαγούς είχε στη διάθεσή του ο κ. Στυλιανίδης στις εκλογές του δικηγορικού συλλόγου Κομοτηνής.
    Από γιαβριά λαγούς μέχρι τον πατριάρχη λαγό.
    Μεγάλο κόλπο οι εκλογές της Αθήνας, μπροστά στης Κομοτηνής.
    Ότι και να λένε τώρα οι ανανήψαντες, δεν τους ξεπλένει ούτε ο Μπουκλουτζάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/3/11 22:43

    Ντροπήήή.Οσοι εστειλαν χρόνια πολλά στην PIAZZA κατάλαβαν οτι έγιεν δεξιό το blog?Απόδειξη του συνεχόμενο λιβανιστηρι στον Στυλιανίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/3/11 22:29

    «Ο μάγκας ο Στυλιανίδης έσκισε»

    Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011
    Γαλάζιες νίκες στους δικηγόρους Αθήνας και Θεσσαλονίκης...

    Με τελικό ποσοστό 50,89% ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Γιάννης Αδαμόπουλος κέρδισε τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Βερβεσό και εξελέγη νέος πρόεδρος του ΔΣΑ.
    Επίσης στη Θεσσαλονίκη νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου εξελέγη ο Νίκος Βαλεργάκης, επικεφαλής του υποστηριζόμενου από τη ΝΔ συνδυασμού «Δικηγορική Πρωτοπορία».
    Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, ο κ. Βαλεργάκης συγκέντρωσε 53,73% έναντι 46,27% του Μανόλη Λαμτζίδη, που...
    ηγείτο του συνδυασμού «Δικηγορική Συνεργασία - Ανεξάρτητοι».

    Share on Facebook Αναρτήθηκε από το Press-gr στις 10:16:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/3/11 10:24

    Ο μπλε κοκκορας και οι πρασινες κοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.