12.3.11

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στο διαδίκτυο

Μία πάρα πολύ καλή δουλειά στο διαδίκτυο έκανε η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Κώστας Χουβαρδάς, εδώ και λίγες ημέρες, «έβγαλε στον αέρα» του ίντερνετ την ιστοσελίδα της υπηρεσίας.
Μέσα απ’ αυτήν μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τα πάντα. Την πρόγνωση του καιρού για την περιοχή μας, να παρακολουθήσει μετεωρολογικούς σταθμούς, τους σταθμούς μέτρησης του ποταμού Έβρου στην Ελλάδα, την Βουλγαρία και την Τουρκία, να δει χάρτες αποχιονισμού όλης της Περιφέρειας, να παρακολουθήσει Online σεισμικά δεδομένα από τους επιταχυνσιογράφους της περιοχής και να διαβάσει οδηγίες προστασίας από φυσικές καταστροφές.
Η ηλεκτρονική σελίδα της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία υλοποιήθηκε χωρίς κανένα κόστος από τον Κώστα Χουβαρδά, βρίσκεται στην διεύθυνση http://civilprotection.pamth.gov.gr/civ/
Επισκεφθείτε την…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.