9.3.11

Υποδοχή … με συνθήματα στον Αχμέτ Νταβούτογλου

Η Θράκη υποδέχεται τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών … με συνθήματα!

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/3/11 12:38

    Μάθημα εκλογικής τακτικής, η συνάντηση Νταβούτογλου-Γιαννακίδη.
    Ο κ. Νταβούτογλου θα ενημερωθεί από τον κ. Γιαννακίδη, ποια τακτική ακολουθήθηκε στις εκλογές της ΤΑ στη Ροδόπη, και από μειοψηφία η μειονότητα εξελίχθηκε σε πλειοψηφία.
    Όποιος έχει κέφι και κάνει το λογαριασμό θα το διαπιστώσει.
    Όλα και όλα δεν το σκέφτομαι εθνικιστικά για το όνομα του θεού.
    Απλά ο κ. Νταβούτογλου εκ της θέσεώς του ίσως άλλα περίμενε και αλλιώς εξελίχθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα, του ήρθε κατακέφαλα, έσπασε όλους τους κώδικες των πλέον σύγχρονων μαθηματικών, που εφαρμόζονται στις δημοσκοπήσεις, ίσως και στη NASA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποδοχή…..με σύνθημα τη πρόοδο

    Έ κάποτε πρέπει να αφήσουμε κατά μέρος τις προκαταλήψεις, να περιθωριοποιήσουμε τις άναρθρες εθνικιστικές ένθεν και ένθεν ιδιοτελείς κραυγές και να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

    Λοιπόν οι έχοντες την ευθύνη ξενάγησης και υποδοχής του κ. Νταβούτογλου, αν πραγματικά θέλουν να παρουσιάσουν τις σχέσεις μειονότητας και ελληνικής πολιτείας να περιηγήσουν τον φιλοξενούμενο υπουργό της γείτονας χώρας στον οδικό άξονα από τα Κιμμέρια Ξάνθης έως το Δήμο Αρριανών.

    Κατά μήκος του οδικού άξονα και στις εξόδους προς του οικισμούς τα τελευταία 5-6 χρόνια ιδρύθηκαν αξιοζήλευτες επιχειρήσεις εισαγωγών-εξαγωγών, βιοτεχνίες επεξεργασίας ξύλου, σιδήρου μετάλλου, επιχειρήσεις και συνεργεία αυτοκινήτων και κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων. Ως επί το πλείστον είναι οικογενειακές επιχειρήσεις οι οποίες λίγο πολύ συμβάλουν στην αύξηση του ΑΕΠ.

    Αυτοί οι επιχειρηματίες βασίζουν την πρόοδό τους στην προσωπική εργασία και στο ενδιαφέρον τους για ένα καλύτερο αύριο. Οι επιδοτήσεις 12% και τα λοιπά χαριστικά
    «εργαλεία» της τεμπελιάς είναι σχεδόν άγνωστοι «μοχλοί ανάπτυξης», για αυτούς τους αξιοζήλευτους επιχειρηματίες, που ως επι το πλείστον είναι νέοι.

    Και τούτα τα λέγω γιατί εκτός από την «εκλογή Μουφτήδων» υπάρχει και η φωτεινή πλευρά του φεγγαριού που μπορεί να γευθεί ο υπουργός εξωτερικών της γείτονας χώρας ο κ. Νταβούτογλου. Χος γκελτινίζ εφέντημ.
    Penche

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/3/11 09:48

    Εμείς στο ΔΝΤ, αυτοί στους G-20,
    το χρήμα κάνει τη διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/3/11 10:42

    Να χαιρομαστε τον Αρη κ τους συν αυτον!Φυσικα δεν προκειται να ξαναβγουν ουτε στα ονειρα τους.Ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/3/11 17:59

    Το "γ...οπέρασμα, του κ. Νταβούτογλου δίχως σάλιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/3/11 20:27

    Αυτό το σύνθημα στη γέφυρα το έγραψαν οι αντιφωνητές και οι σπάρτακοι, το ίδιο σύνθημα έχουν καιστο πανό, όταν περιφερόταν τα φασιστικά ξόγανα στο πεζοδρόμιο της περιφερειας στη Κομοτηνή.
    Όπως το έγραψαν το υβριστικό σύνθημα, έτσι να πάνε να μπογιατίσουν και τη γέφυρα. Ως πότε θα ανεχόμαστε τις μακακίες τους και θα πληρώνουμε τις αποκατάστάσεις των ζημιών που κάνουν κάθε τόσο. Αυτοί οι τύποι σπάσανε και τη πόρτα του ΔΠΘράκης το 2008 και μπούκαραν για να συνετίσουν τους φοιτητές που διαμαρτυρόταν για τη δολοφονία του Αλέξη. Συμμαζέψτε τους πριν τους συμμαζέψουν άλλοι. Ποίοι τους καλύπτουν και γιατί τους καλύπτουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/3/11 22:00

    ο 0948 σε λιγα χρονια να δουμε τι θα γραφει εκ του ασφαλους του κοσσοβου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/3/11 22:01

    Ο δικος μας γιατι δεν παει ΙΜΒΡΟ ΤΕΝΕΔΟ να δει πλερια δημοκρατια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Εγώ Θεό και συ Αλλάχ», ο 25ος παράλληλος

    Το ΔΝΤ και οι G-20 είναι δύο άκρα αντίθετα. Σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής τα ετερώνυμα έλκονται σε μια συγκεκριμένη γραμμή και τα ετερώνυμα απωθούνται.
    Αυτή η συγκεκριμένη γραμμή («certain line») είναι πάνω από το Αιγαίο.
    Αυτή «η συγκεκριμένη γραμμή» δεν είναι άλλη από τον 25ο παράλληλο, που τέμνει το Αιγαίο στα δύο, όπως ακριβώς απαιτεί η κλασική και σταθερή τουρκική θέση στο Αιγαίο.
    Αν το θελήσουν οι «εγώ Θεό και συ Αλλάχ» ίσως γίνει η γραμμή ειρήνης και συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας.
    Και τότε ο Καραϊσκος και ο Δαπέργολας σαν χαριτωμένα παπαδοπαίδια και «καλλίφωνοι» που είναι θα «ψάλλουσι ή θα κράξουσι» τον Ακάθιστο Ύμνο:

    «Τη υπερμάχω στρατηγώ τα νικητήρια,
    ως λυτρωθείσα των δεινών, ευχαριστήρια,
    αναγράφω σοι η Πόλις σου, Θεοτόκε,
    αλλ' ως έχουσα το κράτος απροσμάχητον,
    εκ παντοίων με κινδύνων ελευθέρωσον
    ίνα κράζω σοι, Χαίρε, Νύμφη ανύμφευτε».

    ΥΓ. Εννοώ τη συμφωνία Μπουτάρη-Νταβούτογλου για την ακτοπλοϊκή σύνδεση
    Θεσσαλονίκης-Κωνσταντινούπολης. Το μέλλον από ότι φαίνεται θα είναι με πολλές εκπλήξεις, συνεργασίας. Η αρχή έγινε η εξωστρέφεια θα ωφελήσει τους λαούς.

    Iolaos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.