21.2.11

Απάντηση του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης για τα όσα συνέβησαν στην εκδήλωση για την επένδυση του χρυσού


Απάντηση σε όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε η διανομαρχιακή επιτροπή σχετικά με την επένδυση του χρυσού έδωσε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος. Μέσω ανακοίνωσής του, δήλωσε χαρακτηριστικά: «τα γεγονότα με πίκραναν, επειδή απέδειξαν ότι αρκετοί συμπολίτες μας, ακόμα δεν βιώνουν μέσα τους δημοκρατικά την έννοια της Κοινωνίας των προσώπων, οπότε γι' αυτό και δεν εκφράζονται διαλογικά. Δεν με ενοχλεί που αμφισβητήθηκε η στάση μου, με πικραίνει η μάταιη επιμονή σε έωλες ελπίδες και ο στείρος προσανατολισμός σε φανταστικούς παραδείσους που, φευ, δεν θα ‘ρθουν ποτέ», τόνισε μεταξύ άλλων.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/2/11 20:06

    οπως θελουν να τουρκεψουν τους πομακους (και εμεις τους βοηθαμε) ετσι κανουν και με τους ποντιους που εμειναν πισω. Μεχρι και τον πυριχιο σαν Τουρκικο χορο τον δειχνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/2/11 20:07

    ..και τον πανε τον ΓΑΠ στο Δημαριο να τους πει οτι πρεπει να μιλανε Τουρκικα!!! Που εκει μιλανε μονο πομακικα και εμεις θελουμε να τους Τουρκεψουμε. ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/2/11 11:05

    Μπράβο στον Άνθιμο!
    Ευτυχώς που υπάρχει και κάποιος με "κοχόνες" που μιλάει δημόσια για το κοινό συμφέρον και για να λάμψει η αλήθεια...οι υπόλοιποι μόνο για την δική τους λάμψη νοιάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.