8.2.11

Πρωτιά του Κομοτηναίου άλτη Κώστα Μπανιώτη, σε διεθνές μίτινγκ στη Στουτγκάρδη

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Μπανιώτης στο διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου Sparkassen Cup, που διεξήχθη στη Στουτγκάρδη, καθώς κατέλαβε την πρώτη θέση στο άλμα εις ύψος!
Ο Κομοτηναίος αθλητής ξεπέρασε τα 2.30μ (με την πρώτη προσπάθεια), άλμα που ήταν αρκετό για να του χαρίσει την πρώτη θέση. Ο Μπανιώτης ξεκίνησε από τα 2.15μ, συνέχισε στα 2.24μ (πέρασε με την τρίτη) και πριν φτάσει στα 2.30μ, πέρασε με τη δεύτερη τα 2.27μ.
Στη συνέχεια, έκανε τρεις προσπάθειες στα 2.36μ, όμως δεν κατάφερε να περάσει επιτυχημένα. Πίσω του, με άλματα στα 2.27 έμειναν ο Ρώσος Σεργκέι Μουντρόβ, ο Ντόναλντ Τόμας από τις Μπαχάμες και ο Γερμανός Ραούλ Σπανκ.
Στο ίδιο μίτινγκ ο αθλητής του άλματος εις μήκος Λούης Τσάτουμας, είχε επίδοση 8 μέτρα και 8 εκατοστά και κατέκτησε την πρώτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.