22.2.11

Πτώση της οικοδομικής δραστηριότητας στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη

Δραματική πτώση παρουσίασε και τον περασμένο Νοέμβριο η οικοδομική δραστηριότητα στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη και στο σύνολο της χώρας, ενώ η επικείμενη νέα αύξηση των αντικειμενικών αξιών αναμένεται να δώσει τη χαριστική βολή στην κτηματαγορά.
Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), το Νοέμβριο του 2010 ο όγκος των νέων οικοδομών στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη μειώθηκε κατά 46,3% σε σύγκριση με το Νοέμβριο του 2009 και 22,5% στο ενδεκάμηνο.
Στο σύνολο της χώρας, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα παρουσίασε μείωση κατά 21,6% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, κατά 34,4% στην επιφάνεια και κατά 31,4% στον όγκο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2009.
Στο εντεκάμηνο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου 2010, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα εμφανίζει στο σύνολο της χώρας μείωση κατά 12,2% στον αριθμό των εκδοθεισών οικοδομικών αδειών, κατά 21,3% στην επιφάνεια και κατά 25,3% στον όγκο, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.