28.2.11

Εκλογές στους δικηγορικούς συλλόγους της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης

Την επόμενη Κυριακή θα αναδειχθεί τελικά ο νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, ανάμεσα στους υποψηφίους Αθανάσιο Αθανασίου και Παύλο Γεωργιάδη.
Χθες, η τρίτη υποψήφια Ευγενία Παπαναστασίου, που έλαβε 75 ψήφους διατήρησε για την εαυτό της το ρόλο του «ρυθμιστή» στις επαναληπτικές εκλογές, ενώ ο Αθανάσιος Αθανασίου έλαβε 144 ψήφους και ο Παύλος Γεωργιάδης 83.
Στην Ξάνθη, νέα πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου αναλαμβάνει η Κυριακή Κιούση. Στο Δικηγορικό Σύλλογο της Δράμας επανεξέλεγη ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος, ενώ δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα για την προεδρία.
Από τον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας και με μεγάλη ευκολία επανεξελέγησαν και οι και οι δύο πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας. Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης ανεδείχθη χθες το βράδυ, για δεύτερη θητεία, ο Κωνσταντίνος Ντίνας ο οποίος έλαβε 104 ψήφους (ποσοστό 58,4%), έναντι 39 ψήφων της Διαμαντούλας Κυριακού και 35 του Νικολάου Χριστάκη.
Στον Δικηγορικό Σύλλογο Ορεστιάδας νικητής των εκλογών είναι, για μια ακόμη φορά, ο Χρήστος Καπετανίδης με 35 ψήφους (ποσοστό 70%), έναντι 15 ψήφων που έλαβε ο Γιώργος Αντωνιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.