28.2.11

Πρόεδρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης εκλέχθηκε ξανά ο Γιώργος Κυμπαρίδης

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011 οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Σε μια περίοδο όπου ο κλάδος βρίσκεται μπροστά στα νέα δεδομένα που καταγράφονται στον πρόσφατο νόμο για την απελευθέρωση του επαγγέλματος στις κάλπες ψήφισαν 241 μέλη, από τα 271, που είχαν δικαίωμα ψήφου.
Σύμφωνα με το επίσημο πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής, πρόεδρος εξελέγη γα μια ακόμη τριετία ο Γιώργος Κυμπαρίδης με 165 ψήφους, ο οποίος υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, ενώ η Γωγώ Φακιρίδου που υποστηρίχθηκε από το ΚΚΕ και άλλες δυνάμεις της Κεντροαριστεράς έλαβε 54 ψήφους.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν οι Ιωάννα Χατζηαντωνίου, Ειρήνη Βοϊτσίδου, Νίκη Παυλίδου, Πολύκαρπος Καρασσαβίδης, Στράτος Οικονόμου, Γιάννης Κυριαζίδης και Νίκος Σπύρου έπειτα από κλήρωση.
Η διαδικασία ήταν άψογη και αξίζει να σημειωθεί ότι σ’ αυτήν συμμετείχαν με την ψήφο τους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής και ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/2/11 12:44

    Κοίταξαν τα πράσινα μάτια μας, και ο κ. Πεταλωτής και ο κ. Πετρίδης έκαναν κούπεπε τραλα-λα ματάκια στα γαλάζια μάτια.
    Που μας οδηγείτε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/2/11 17:20

    Στις επίλεκτες σοσιαλιστικές δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ από σήμερα προστέθηκε και ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επι Δημαρχίες Κοτσάκη κ. Δημάτριος Ερεηλιάδης. Προσωπική επιλογή του κ. Πετρίδη μετά από συνεννόηση με τον κ. Στυλιανίδη και τον κ. Πεταλωτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.