21.2.11

Σοβαρές ζημιές σε υποσταθμό της ΔΕΗ στο Νευροκόπι Δράμας

Τελειωμό δεν έχουν τα κρούσματα με τις κλοπές καλωδίων και άλλων υλικών από χαλκό σε υποσταθμούς της ΔΕΗ στην Ανατολική Μακεδονία. Ένας ακόμη υποσταθμός αυτή τη φορά στο Βαθυτόπο στο δήμο Κάτω Νευροκοπίου Δράμας υπέστη εκτεταμένες ζημιές.
Οι εισβολείς κατέστρεψαν τον μετασχηματιστή που βρισκόταν σε λειτουργία για να αρπάξουν τα καλώδια χαλκού, προκαλώντας έτσι φθορές ύψους περίπου 10.000 ευρώ. Η Αστυνομία εκτιμά πως πρόκειται για την ίδια σπείρα Ελλήνων που μέλη της είχαν συλληφθεί στον Ζυγό Καβάλας και στην Αλιστράτη Σερρών την περασμένη εβδομάδα, ενώ μετέφεραν μεγάλες ποσότητες κλεμμένου χαλκού.
Τα τελευταία τρία χρόνια όλο και πληθαίνουν παρόμοια περιστατικά με σπείρες που χτυπούν υποσταθμούς της ΔΕΗ και στη συνέχεια μεταπωλούν τα χάλκινα αντικείμενα σε κλεπταποδόχους ή ανυποψίαστους επιχειρηματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.