26.2.11

Έρχεται στη Θράκη ο Νταβούτογλου

Οδικώς δεν θα έρθει ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη το διάστημα 8-10 Μαρτίου, αλλά από τη Θράκη θέλει να περάσει. Αυτή, λένε διπλωματικές πηγές, ίσως να είναι και η μόνη είδηση που θα προκύψει στο μέτωπο των ελληνοτουρκικών, τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές της 12ης Ιουνίου στην Τουρκία.
Παρότι οι ημερομηνίες και το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης του Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος θα ανταποδώσει την επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε τον περασμένο Απρίλιο στην Άγκυρα ο ∆ημήτρης ∆ρούτσας, βρίσκονται ακόμη υπό διαμόρφωση και θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, διπλωματικές πηγές θεωρούν βέβαιη την επίσκεψη του Τούρκου υπουργού στη Θράκη.
Κι αυτό διότι ο ίδιος είχε εκφράσει και τον περασμένο Μάρτιο την επιθυμία να μεταβεί στη Θράκη – κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα – αλλά κατόπιν συνεννοήσεως µε τον Έλληνα ομόλογό του συμφώνησαν ότι θα ήταν καλύτερο να αποφευχθεί το πέρασμα από τη Θράκη και να προγραμματιστεί σε άλλη χρονική στιγμή.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/2/11 12:01

    …καλά κάνει ο άνθρωπος !!! Να εποπτεύει από κοντά, αυτά που θα πάρει σε λίγα χρόνια. Έχει οργάνωση η Τουρκία, δεν είναι μ****δέλο όπως εμεις…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/2/11 20:46

    ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ!

    ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!!
    ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/2/11 11:08

    Όταν η χώρα καταστρεφόταν, ΚΥΡΙΩΣ από τον Καραμανλή (και τους διακομματικούς Άκηδες και 'νεους' Στυλιανίδηδες) αλλά και από ΕΜΑΣ τους ίδιους τους παθητικούς και εξαγορασμένους από την 'μεγάλη ζωή της μαγκιάς - κλανιάς - εξάτμισης - ταξιδιών - ιδιωτικών σχολείων - γαμάμε τις Ρωσίδες με το ισχυρό ευρώ μας, δεν βλέπαμε τέτοιες μαγκιές για ... το καλό της χώρας και την ... αξιοπρέπειά της. Α ρε ΠΑπανδρέου, βρίσκουν και τα λένε οι 'πατριώτες' όλα αυτά. Αν τους έτριβες στη μούρη την εύκολη 'φιλοπατρία' τους τώρα θα το βούλωναν και θα ήταν και καλός παραδειγματισμός και για τους υπόλοιπους που σε κατηγορούν οι μοιραίοι και ανιστόρητοι για 'κατοχικό πρωθυπουργό'.

    Και όλοι εμείς οι σοβαροί πρέπει να αντιδρούμε σε αυτούς τους στημένους της ΝΔ που χυδαιολογούν ασύστολα και μόνο για τις εντυπώσεις σε κάθε ευκαιρία.

    ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕ
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/2/11 01:32

    Σιγά ρε bloggers στημένοι από τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ. Σιγά ρε επαναστάτες που δεν πωλείται η Ελλάδα...
    Σιγά ρε τσογλανάκια του καναπέ με το πληκτρολόγιο μπροστά σας που αραδιάζεται ότι μπαρούφα ψευτοεπαναστατική σας κατέβει.
    Αμόρφωτα παρταλάκια, των μπαμπάδων σας των τεμπέληδων καλοαναθρεμμένα παπαράκια που θα κάνετε αντίσταση με τα λόγια. Με τις πορδές οι πορδές ήρθαν να μας διδάξουν τι πωλείται και πού χρωστάμε και ποιοι είναι οι κλέφτες. Κι αν είναι οι φοροφυγάδες μπαμπάδες σας; Αν είναι οι βολεμένες στο δημόσιο μανάδες σας; Αν είναι όλο το τεμπέλικο σόι σας; ΕΔΩ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!! Το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είναι εύκολο. Το ΠΑΡΑΓΩ και ΠΟΥΛΑΩ σαν ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι το δύσκολο. Ουστ κοπρόσκυλα που βάζετε μπουρλότο στην κοινωνία όταν είναι ώρα περισυλλογής και προσήλωσης στο σημαντικό και το χρήσιμο. Ουστ bloggerάκια λάιτ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/2/11 13:10

    Γιατί να μην επισκεφθεί ο κ. Νταβούτογλου τη Κομοτηνή, αφού έχει μερτικό;
    Αφού μεγάλο-επιχειρηματίες «αξιοποίησαν» την πρώτη βιομηχανία στη βιομηχανική περιοχή Κομοτηνής. Τα μπαξίσια (επιδοτήσεις) άντε-άντε θα δοθούν. Τι γουρούνι στο σακί θα «αξιοποιήσουν».
    Πρόκειται για σμυρνέϊκη» επιχείρηση τυπογραφίας.
    Έπονται και άλλες «αξιοποιήσεις» το πρώτο βήμα έγινε.
    Χος γκελτινιζ εφέντη Νταβούτογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/2/11 17:12

    Από το στόμα σου και στου Αλλάχ το αυτί, αμήν και πότε, μπάς οι και ρυθμοί ανάπτυξης της Ελλάδας από -6% που είναι σήμερα, πλησιάσει το 7,5% και συναγωνισθεί τη Τουρκία που είναι 8%.
    Ισαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΞΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕ....Πουλήσατε τα πάντα Ν.Δ.-Π.Α.Σ.Ο.Κ.Καμμία ψήφο σε κανέναν τους στις επόμενες εκλογές.Ψηφίστε ότι ποιο άσχετο κόμμα βρείτε μπροστά σας.Να καταλάβουνε ποιος αποφασίζει.Αρκετά τόσα χρόνια με τα λαμόγια που μπαστακωθήκανε πάνω απ' τα κεφάλια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/3/11 00:46

    dkgate4 να ρίξεις εσύ την ψήφο σου στο ΣΥΡΙΖΑ, το Σπαρτακο, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τη Σπιθα. Ο λαός, εμείς, ή θα απέχει ευνοώντας συνειδητά κάποιο από τα κόμματα εξουσίας ή θα ψηφίσει συνειδητά κάποιο από αυτά. Αυτές τις τυφλές διαμαρτυρίες να τις αφήσετε εσείς οι επαναστάτες πολυτελείας. Που νομίζετε ότι το μπάχαλο είναι καλύτερη επιλογή από τα κόμματα εξουσίας. Να φροντίσετε να ξοδέψετε χρόνο και διάθεση για να τα διορθώσετε και όχι για να τα ... φοβερίζετε. Νισάφι πια με την ανωριμότητά σας. ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.