10.2.11

Τραγική η οικονομική κατάσταση στο Δήμο Κομοτηνής! 25 εκατομμύρια ευρώ τα χρέη και οι οφειλές που άφησαν οι νοικοκυραίοι…

Τραγικά τα πράγματα στο Δήμο Κομοτηνής! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έχει η Piazza, τα χρέη και οι οφειλές του Δήμου φτάνουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχουν και 5 εκατομμύρια χρέη στις δημοτικές επιχειρήσεις!!! Σύνολο 25. Αν αυτό δεν ήταν «νοικοκύρεμα» … τότε ποιο ήταν; Καλό κουράγιο στο νέο δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/2/11 10:24

    Αυτοι δεν ειναι νοικοκυραιοι,ειναι λησταρχοι.Δημαρχε,πρεπει να σταθεις στο υψος σου,και να τα βγαλεις ολα στην φορα.Μονιμους εργολαβους,πλαστα τιμολογια απο αλλους νομους...κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να σταθούμε ΟΛΟΙ στο ΥΨΟΣ μας και να... ΚΟΝΤΥΝΟΥΜΕ τους νοικοκυραίους όταν τους συναντήσουμς στο καφενείο ή στο δρόμο.

    Ειδάλλως ΔΕΝ πρέπει να διαμαρτυρηθούμε αν κι άλλοι νοικοκυραίοι μας κάνουν το ίδιο. Εμμέσως ή σαφώς, χάνουμε το δικαίωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/2/11 19:15

    Είναι τραγικός και ο τρόπος που αντιμετωπίζεται η τραγική οικονομική κατάσταση του δήμου Κομοτηνής.
    Δύο γεγονότα χαρακτήρισαν την τραγικότητα.
    1)Χωρίς σεβασμό στη μνήμη του αείμνηστου δημάρχου Γιώργου Παπαδριέλλη δημοσιοποίησαν μια οφειλή προς το ΙΚΑ 23000 ευρώ κάποιας δημοτικής επιχείρησης, λες και το πρόβλημα του δήμου ήταν η εκκαθάριση του λογαριασμού, έχασαν το δάσος και βλέπουν το δένδρο.
    2) Κατά τη συζήτηση για την έγκριση του ισολογισμού παραμονές των Χριστουγέννων, και όταν διαπιστώθηκαν οφειλές νομίζω 5 εκ. ευρώ, ο κ. Πετρίδης δήλωσε στα ΜΜΕ, ότι ο ισολογισμός είναι ένα χαρτί.
    Εμ δεν είναι ένα «κωλόχαρτο» ο ισολογισμός, είναι η εικόνα μιας επιχείρησης ενός οργανισμού.
    Τώρα τι κάνουμε με αυτά που δημοσιοποιούνται στα ΜΜΕ;
    Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα; Μακάρι να ήταν μόνο 5 εκ. ευρώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.