26.1.11

Το ειδικό «ψηφιακό» γραφείο αποδελτίωσης στη ΝΔ!!!

Στα νέα γραφεία της ΝΔ, στην Λεωφόρο Συγγρού, υπάρχει ειδικό γραφείο «παρακολούθησης» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Blogs, facebook, twitter. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μ’ αυτόν τον τρόπο, ανοίγει έναν δίαυλο επικοινωνίας με τους χρήστες του διαδικτύου.
Τα 22 άτομα που στελεχώνουν την συγκεκριμένη υπηρεσία της ΝΔ, στο ειδικό διαμορφωμένο γραφείο θα παρακολουθούν επίσης όλα τα δελτία ειδήσεων, θα «ξεσκονίζουν» τις εφημερίδες και ότι εντοπίζουν, θα ενημερώνουν τα αρμόδια όργανα του κόμματος.
Σε ότι αφορά τα blogs και τα ενημερωτικά portals που παρακολουθούν από την Θράκη και τα έχουν στο ειδικό reader τους, σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες είναι:
Από τον Έβρο τα ιστολόγιο Gatzoli και Alexandroupoli Online, από την Ροδόπη το Piazza del Popolo και ο Xronos.GR και από την Ξάνθη το XanthiPress!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.