19.1.11

Τι ενοίκιο παίρνει ο Δημήτρης Κοτσάκης από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης

Ένα από τα προεκλογικά τρικ του πρώην δημάρχου Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη, ήταν και η δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες του και των μελών της δημοτικής του ομάδας. Βέβαια στο πόθεν έσχες, δεν καταγράφεται όλη η ακίνητη περιουσία κάποιου, καθώς επίσης και αν νοικιάζει τα ακίνητα που έχει!
Εμείς γράψαμε τον περσινό Ιούλιο, ότι θα δημοσιοποιούσαμε την πληρωμή ενοικίου ενός ακίνητού του, αυτού επί της οδού Δημητρίου Τσετινέ στην Κομοτηνή, όπου εδρεύει το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης!
Το ενοίκιο το οποίο πληρώνεται ανά τρίμηνο είναι της τάξης των 4.002,12€ μαζί με ΦΠΑ (κλικ στο έγγραφο)!!! Και όλα αυτά αφού η πρώην Γενική Γραμματέας Δώρα Κόκλα, είχε κάνει μεγάλες μειώσεις σ’ όλα τα μισθώματα κτιρίων όπου στέγαζαν υπηρεσίες της Περιφέρειας. Φανταστείτε δηλαδή πόσο ενοίκιο είχε πριν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.