31.1.11

Κλείνουν την Πέμπτη τα σύνορα με την Τουρκία οι εργαζόμενοι της ΕΝΚΛΩ


Οι εργαζόμενοι του πρώην Ομίλου Λαναρά, μετά το αδιέξοδο που έχουν περιέλθει, καθώς δεν μπορεί να βρεθεί λύση για το μέλλον της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας και το δικό τους, προχωρούν στο κλείσιμο των συνόρων με την Τουρκία την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 10 το πρωί!
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που διαβάσανε κατά την διάρκεια της συμβολικής κατάληψης που κάνανε στο κτίριο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, «ο εμπαιγμός της κυβέρνησης εις βάρος των εργαζομένων συνεχίζεται. Επειδή η ανοχή και η αντοχή μας έχει εξαντληθεί απαιτούμε ξεκάθαρα και τελεσίδικα να μας πει η κυβέρνηση τι γίνεται με το μέλλον των εργαζομένων. Καλούμε τους πολιτικούς να πάρουν θέση. Τέλος ο εμπαιγμός, τέλος η αβεβαιότητα, τέλος η ανέχεια. Διαφορετικά θα μας βρίσκουν πάντα κοντά τους!».
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχει η Piazza, οι εργαζόμενοι της ΕΝΚΛΩ, θα βρίσκονται το πρωί της Τρίτης στο γραφείο του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, όπου θα πραγματοποιήσουν κι εκεί, συμβολική κατάληψη.
Για όσους ενδιαφέρονται να παραβρεθούν στο κλείσιμο των συνόρων την Πέμπτη, στις 8 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής, θα αναχωρήσουν λεωφορεία με εργαζομένους!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/1/11 19:38

    Χάσαμε πολλά, να μη χάσουμε την ανθρωπιά μας.
    Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/1/11 20:14

    Κουϊζ για την ΕΝ.ΚΛΩ

    Θυμάστε τον μύθο με τις Μοίρες… Σας παραθέτω όσες πληροφορίες έρχονται στη θύμησή μου:
    Οι Μοίρες ήταν χαρακτήρες της ελληνικής μυθολογίας. Οι Μοίρες παριστάνονταν, συνήθως, ως τρεις γυναικείες μορφές που κλώθουν. Ήταν τρεις, η Κλωθώ, η Λάχεση και η Άτροπος, και οι αρχαίοι τις φαντάζονταν σαν τρεις γυναίκες που κλώθουν τα νήματα της ζωής των ανθρώπων.
    Η Κλωθώ έγνεθε το νήμα της ζωής, η Λάχεση μοίραζε τους κλήρους με το τι ήταν γραφτό να λάχει στον καθένα, ενώ η Άτροπος έκοβε το νήμα της ζωής.

    Ερώτηση: Να βρεθούν οι σύγχρονες Μοίρες και οι χαρακτήρες που μαράζωσαν αυτό το τόπο.
    1) Ποιος ή ποιοι είναι η Κλωθώ.
    2) Ποιος ή ποιοι είναι η Λάχεση.
    3) Ποιος ή ποιοι είναι η Άτροπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/1/11 23:13

    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/2/11 12:59

    Η Θράκη παράγει βαμβάκι, καπνό, εδώ και χρόνια δημιουργήθηκαν από σοφούς πολιτικούς εργοστάσια επεξεργασίας των αγροτικών προϊόντων, υπάρχει έμπειρο εργατικό και επιστημονικό προσωπικό, και να μην μπορούν οι life styl γραβατωμένοι πολιτικοί να προτείνουν λύσεις και μεθόδους ώστε και τα εργοστάσια να λειτουργήσουν και οι αγρότες να δούν μια άσπρη μέρα και το κράτος να έχει έσοδα για να εξοφληθούν τα υπέρογκα δάνεια. Οι θέσεις εργασίας είναι χιλιάδες.
    Από ότι φαίνεται αυτοί δεν είναι σε θέση να δουλέψουν ούτε σε περίπτερο του Αλάν-Κουγιού, είναι για να διαχειριστούν την οικονομική κρίση που δημιούργησαν οι ίδιοι;
    Από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν πιστεύω ότι έχουν αυτές τις δυνατότητες.
    Αυτά που λένε, είναι «λόγια παζαρτζίδικα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.